Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igazam van, vagy...

Szerintetek igazam van, vagy túl reagálom?

Figyelt kérdés
Heti 40 órás munkában dolgozom és a beosztásom sem a legeslegjobb. Mert vagy 3kor kell kelnem vagy pedig este fél 1re érek haza...emellett most csinálom a jogsit és munka után suliban vagyok. Nagyon fáradt vagyok és lelkileg és testileg is. Barátom ma este 9ig dolgozott és felhívtam fél 10kor, hogy na mikor ér haza? Erre mondta, hogy találkozott barátokkal mindjárt jön...én bebújtam az ágyba, mert szerintem hőemelkedésem van. Erre hallom, hogy megjöttek?! Barátom és kb 5 haverja...fiúk és lányok akiket nem is ismerek. Nem az, hogy udvariatlan vagyok de nem kellett volna megkérdeznie?? Az oké, hogy péntek van meg minden de én holnap is dolgozok és baromi hangosak és szarul is vagyok...nem tudom túl reagálom-e de szarul esik, hogy meg sem kérdez...

2015. aug. 21. 22:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért annyira mégse lehetsz fáradt, ha még fél 12-kor a GyIK-en írogatsz...:D Ja és ahelyett, hogy szóltál volna nekik, feljöttél netre panaszkodni hótt kimerülten...:D
2015. aug. 22. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem reagálod túl. Akkor is alapvető dolog lenne, hogy nem hív fel senkit úgy a közös otthonotokba, főleg nem este, hogy veled nem beszéli meg, hanem egyszer csak betoppannak, ha nem lenne tisztában azzal, hogy kimerült vagy, ráadásul másnap dolgozol, szóval pihenned kéne, így meg még nagyobb tapintatlanság.
2015. aug. 22. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!