Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne hogy a feleséged...

Ha kiderülne hogy a feleséged a másik nembe született, elhagynád?

Figyelt kérdés
Akkor ha mindene megvan és senki nem mondaná meg róla ránézésre ezt.
2015. aug. 21. 10:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
13:42 ma már, ha az orvosok alkalmasnak ítélik az illetőt, elkezdheti a gyógyszerek szedését gyerekkorban és át sem kell mennie a hangváltozáson míg műthető korba nem ér. Vagyis hát ahol én utánanéztem ott külföldiekről volt szó, lehet nálunk máshogy megy.
2015. aug. 21. 18:34
 22/35 anonim ***** válasza:
56%

15-os, 11. es 13. vagyok. Tudom, hogy hogy mukodik ez a dolog, sebesz szerettem volna anno lenni. Azt is tudom, hogy nem kis dolog erre raszanni magat az embernek, az o dolguk, de nekem mint tars nem ferne bele az eletembe egy nonek szuletett ferfi, mint ferj.

Koszonom a leszavazast amugy, meg mindig szimpatia alapjan szavaztok, es nem azt ertekelitek, hogy a kerdesre valaszolt-e az illeto, csak megjegyzem. Ezt is lenullazhatjatok, legyen ez a legnagyobb oromotok ma. :D

De megneznem a valosagban hanyan jonnetek ossze egy transznemu emberrel... Kivancsi vagyok vajon csak kifogas az, hogy a hazugsag miatt szakitanatok, mert nem meritek vallalni, hogy ennyire nem vagytok toleransak, vagy tenyleg jarnatok es osszehazasodnatok egy transznemuvel.

2015. aug. 21. 22:41
 23/35 A kérdező kommentje:
Én is leírom a véleményemet, én is elhagynám, nem feltétlen az miatt mert hazudott, hanem nekem igazi nő kell.
2015. aug. 21. 22:44
 24/35 anonim ***** válasza:

"Ránézésre honnan látnád, van-e méhe és petefészke?"

Ránézésre nem látnám, és nem is írtam ezt.

A kérdező nem úgy fogalmazott, hogy LÁTSZÓLAG "mindene megvan", hanem úgy, hogy azok után, hogy utólag kiderülne, hogy nővé operált férfi, elhagynám-e "akkor, ha mindene megvan és senki nem mondaná meg róla ránézésre ezt."

Nekem ez azért elég nagy különbség, ezért kérdeztem meg, hogy a fenti szervei mégis honnan lennének meg.

2015. aug. 21. 22:54
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy elképzelt helyzet, a szituáció szerint az illető már a feleséged. Azaz kívülről tökéletesen nőnek néz ki, már együtt éltek. Ha feleségül vetted, feltehetőleg szereted őt, és boldogok vagytok.

Én ennek az elképzelt szitunak megfelelően válaszoltam. Gyakorlatilag annyi a nehézség (eltekintve a hazugságtól), hogy nem lehet gyereketek. Ilyen számos esetben előfordul nemváltoztató műtét nélkül is...Ha úgy teszik fel a kérdést, hogy elhagynád-e a feleséged, mert kiderül, hogy meddő, amiről ő tudott, de neked nem mondta el, mit válaszolsz? Ha elhagynád, miért tennéd?

2015. aug. 21. 23:47
 26/35 anonim ***** válasza:
4%

"...méhet meg petefészket meg nem. Így nem lesz belőle nő, nem tud gyereket szülni, nem fog menstruálni."

Ó, szóval szerinted akinek nincs méhe meg petefészke és nem menstruál, az már nem is nem nő? És mi van azokkal a nőkkel, akiknek már a tini kor elején betegség miatt ki kellett venni a méhét meg petefészkeit és soha nem is menstruáltak? Akkor ők nem nők? Akkor mik? Zsiráfok???

"A hangszín alig változik, a csontok férfiasak maradnak, és az se tűnik fel, hogy a "hölgy" nem menstruál?"

Tényleg? Akkor először nézd meg ezt a csajt:

https://www.youtube.com/watch?v=koWw4uwRK8I

Vagy ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=FCWOOHOQEbs

És aztán mond azt nekem, hogy te első ránézésre meg tudnád róluk mondani, hogy ők kukival születtek! :P

2015. aug. 22. 08:42
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

# 25

Elképzelt helyzet, de amikor válaszol valaki egy ilyen kérdésre, akkor nyilván azt is figyelembe veszi, hogy ő hogy viszonyul a gyermekvállalás kérdéséhez.

Ha én férfiként szeretnék gyereket, ezt nyilván nem házasságkötés után, hanem előtte, sőt már az ismerkedés megfelelő időszakában tisztázom, elfogadom, ha a nőnek mások az elképzelései ilyen téren, de akkor nem kötöm hozzá az életemet, ha egy ilyen abszolút alapvető kérdésben mások a vágyaink.

Ha mindketten szeretnénk gyerekeket, és úgy hozza az élet, hogy idővel kiderül, hogy valamiért nem lehet gyerekünk sem természetes úton, sem orvosi segítséggel, akkor soha nem hagynám el azért a páromat, de ha eleve szándékosan hazudna nekem egy ilyen súlyú kérdésben, akkor szinte biztosnak tartom, hogy elhagynám, - függetlenül attól, hogy nővé operált férfi, vagy olyan nő, aki eltitkolta előlem, hogy nem lehet gyereke - mert egy életre eljátszaná a bizalmamat.

Én senkit nem verek át ehhez képest jelentéktelen dolgokban sem, és azt sem tudnám elfogadni, hogy olyannal éljek együtt, akinek ez belefér a morális értékrendjébe.

2015. aug. 22. 09:45
 28/35 anonim ***** válasza:
96%

A női lét valóban nem a petefészkeken meg a menstruáción múlik (valakinek egyik sincs, mégis nő), hanem azon a bizonyos xx-es kromoszómán. A pasinak xy van, és akárhogy is műtik, ez nem fog változni.

Igen, elhagynám, mert hazudott, és azért is, mert nekem igazi ellenkező nemű pár kell.

Viszont vannak emberek, akik vonzódnak a hasonló transzszexuális emberekhez, attól ők még alkothatnak egy boldog párost. Én nem tudnék.

2015. aug. 22. 21:27
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, #27-es, ugyanez a véleményem az eredeti kérdésről is.:-)
2015. aug. 22. 21:32
 30/35 anonim ***** válasza:
17%

"Viszont vannak emberek, akik vonzódnak a hasonló transzszexuális emberekhez"

Attól, hogy egy férfi vonzódik egy tökéletesen nőnek kinéző emberhez, még nem transzszexuális.:D

2015. aug. 22. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!