Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne hogy a feleséged...

Ha kiderülne hogy a feleséged a másik nembe született, elhagynád?

Figyelt kérdés
Akkor ha mindene megvan és senki nem mondaná meg róla ránézésre ezt.
2015. aug. 21. 10:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
41%

En no vagyok, de egybol szakitanek es megszunne szamomra letezni.

Alapbol egy rohadt nagy hazugsag, amit akar nem az elso randin, de par alkalom utan erdemes lett volna elmondani, ahhoz hogy ne huzza az idomet es az agyamat.

Masreszt mindenki azt szeret akit akar, meg azzal tolerans akivel akar. Nekem egy rendes ferfi kell herekkel es himivarsejtekkel, nem egy atopetalt valaki. Sajnalom, hogy nem erezte magat jol a boreben es atmuttete magat, sok sikert az eletben, de engem felejtsen el.

24/N

2015. aug. 21. 12:34
 12/35 anonim ***** válasza:
92%

Ránézésre honnan látnád, van-e méhe és petefészke? Menstruáció hosszú hatású injekciós fogamzásgátlásnál sincs, ha el akarja titkolni, hogy férfinak született, meg tudja tenni, elég profi műtéti technikák vannak már.

No mindegy, mivel ez amúgy is képzeletbeli probléma, én is azt gondolom, hogy ilyen szintű hazugság nem megbocsátható. Elfogadok mindenféle "másságot", de azt nem, ha becsapnak.

2015. aug. 21. 12:43
 13/35 anonim ***** válasza:
11%

Most ez komoly? Elfogadnatok parotoknak egy atmutott ferfinot?

11. vagyok, de basszus, hihetetlen, hogy mar konzervativ a felfogasom.

En biztos hogy finoman, de elkoszonnek a randipartneremtol, ha kiderul, hogy atmutottek. Egy normalis kapcsolatot szetetnek, es ebbe nem fernek bele a nemvaltoztato mutetek.

Most sracok ti komolyan azt mondjatok, hogy a hazugsag miatt szakitanatok inkabb es nem a tudat miatt, hogy a parotok belul nem az aki kivul?

Komolyan behalok, hogy a media a tolerancia fogalmat meddig tudta nyujtani. Mindegy, szerencsere csak gyakorin folyok bele az ilyesmibe, a valo eletben teszek ra, ki mit csinal, csak engem hagyjanak beken. De azert fura itt ezen az oldalon a jelenlegi tarsadalmi normakat es ertekrendeket megismerni.

2015. aug. 21. 12:55
 14/35 anonim válasza:
11%
Nem hagynám el, csak felraknám az első buszra és integetnék neki.
2015. aug. 21. 13:23
 15/35 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 13-as, a nemváltoztató műtétsorozatra (messze nem egy műtétről van szó) és kiegészítő kezelésekre éppen azért vállalkoznak a transznemű emberek, mert nőként férfitestbe/férfiként női testbe vannak zárva. Az eljárás rendkívül hosszadalmas, fájdalmas és költséges, gondolod, hogy bárki csak úgy hóbortból vállalkozik rá? Éppen az a célja, hogy a külsőt összhangba hozza a belsővel, az átalakítás az ára a harmonikus létezésének.

Nem ismerek egy ilyen embert sem személyesen (egy időben utánaolvastam a témának, mert kíváncsi voltam), azt gondolom, ha megfog a személyisége, nem lenne problémám a műtét tényével, ha elmondja. Csak legyen őszinte velem.

2015. aug. 21. 13:31
 16/35 anonim ***** válasza:
30%
Két átoperált embert is ismerek, az ilyesmit nem lehet eltitkolni, már csak azért sem, mert a hangjuk elárulja őket. Mivel ilyen műtétet csak felnőttkorban végeznek, a mutáláson, ami visszafordíthatatlan, már túlestek a páciensek. Szóval ha valakinek hosszú haja, nagy melle, és simára borotvált lábai vannak, de basszus hangon suttog a füledbe, az legyen gyanús! :)
2015. aug. 21. 13:42
 17/35 A kérdező kommentje:

Mint írtam ez a kérdés csak úgy fölötlött bennem egy cikket olvasva, nem történt meg velem meg semmi, bár azt azért gondoltam hogyha valakit átoperálnak férfi->nő az attól még nem tud szülni gyereket.

Érdekes vélemények, érdekes fel és lepontozások hogy így végigolvastam :)

2015. aug. 21. 14:03
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
En ugy tudom hogy ha egy ferfit nove operalnak, akkor minden egyuttlet alatt sikositot kell hasznalnia, mert nincs termeszetes nedvesedes es fajdalmas is. Youtubon lattam hogt nez ki es hat nem ugy, mint egy igazi noi nemi szerv. Szoval szerintem olyan nincs hogy valaki ezt ne vegye eszre. A kerdesre valaszolva pedig en elhagynam.
2015. aug. 21. 14:17
 19/35 anonim ***** válasza:
93%
Igen, mert hazudott
2015. aug. 21. 15:34
 20/35 anonim ***** válasza:
86%
Igen, mert egy nagyon fontos dolgot hallgatott el. Innentől kezdve nulla bizalmam lenne iránta, bizalom nélkül meg nem ér semmit az egész.
2015. aug. 21. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!