Van valami olyan (különös) szokásotok, amin a családotok, barátaitok meg szoktak lepődni?
Hmmm... Jó kis kérdés. :)
* Mindent ketchuppel eszek, vagyis... majdnem mindent. Jó, mondjuk leveseket nem, meg édes dolgokat sem, de a húsos ételeket mindig (ha mondjuk nem tejszínes).
* A fürdőnkben két lámpa van, én mindkettőt felkapcsolom, rajtam kívül senki.
* Az újságoknak mindig a legutolsó oldalát olvasom el (ami nem az impresszum/reklámoldal, akkor az az előttit).
* Nem hordok bekötős cipőt, ha fűzős, akkor úgy fűzöm be, hogy belebújós legyen.
* Nincs pénztárcám, a papírpénzt a cigitárcámba vagy az irattartómba teszem, az aprót a táskám egyik zsebébe.
* Csak bokazoknit hordok (de abból is csak olyat, ami csak a bokacsont aljáig ér). :D
* Főzés/takarítás közben mindig zenét hallgatok (nálunk ez nem szokás).
* Nagyon pasis módon vásárolok, csak azt veszem, ami kell, célirányosan, és utálok vásárolni (kivéve könyvet).
* Ha valamiért nekem kell intézni a főzést hosszabb ideig, előre tervezek (nálunk szintén nem szokás).
20/l
Csak ülve tudok enni és csak akkor kezdek hozzá, ha van időm nyugodtan befejezni. Ha sietni kellene, inkább nem eszem.
Amikor leves és második van, a másodikat eszem először és utána a levest. Ok: ha éhes vagyok, akkor először a kaját szeretném enni, amivel jól is lakom, nem a lével kezdeni ami csak elveszi a helyet a kaja elől de nem lakom vele jól.
Csak zokniban tudok aludni, van külön alvós zoknim.
Nem használok sót és zsírt az ételekhez.
Nem tudok lenyelni gyógyszert, kanalakkal töröm meg őket és úgy veszem be.
En is zokniban tudok elaludni legtobbszor, amit felalban lerugok magamrol.
Telen-nyaron van rajtam egy takaro es meg ra egy pled: nem szeretem, hogy a kezem a testemhez er, de kint se jo. Szerintem ez azert lett igy, mert az oviban nem engedtek, hogy a takaro alatt legyen, de nekem igy meg fazott. Kozben meg megszoktam h nincs a testem mellett.
Ha el kell utaznom, rendbe kell raknom a hazat, hogy amikor hazajovok rend legyen. Amikor sokat utaztam el-vissza meg kajat is vettem, hogy legyen amikor hazajovok: meg jo tej, virsli melyhutobe, turo, hus, zoldseg legagyasztva.
A hazban ahol lakom megvan, hogy minek hogy kell allnia. :)
Utalom, ha tusfordobol stb. kirakat van a furdoben. Elpakolom a fiokba oket. Ha hasznalom kipakolom oket, amugy meg csak a port fogjak.
Utalom, ha a konyhapultot nem lehet hasznalni, mert minden rajtavan.
A kavet csak tejjel iszom semmi mast nem teszek bele.
Regen szinte mindenhez tejet ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!