Van valami olyan (különös) szokásotok, amin a családotok, barátaitok meg szoktak lepődni?
- Majonézzel készítem a rántottát. (A nyers tojásba teszem) Anyukámat ez sokkolja újra és újra.
- Amit fizikailag lehet, azt pálcikával eszek.
- Szeretek a szobában a földön ülni (A barátaim mind meglepődnek ezen, nem értem miért)
- Gyorsétteremben a krumplit mindig kiöntöm a nyitott burgeres doboz üres felébe. Szintén nem értem miért olyan meglepő, az arra van :D
- Soha, sehol nem iszok csapvizet a saját lakásunkon kívül.
- Nem veszek fel otthon papucsot.
- Nem mindegy, hogy a pizzára/melegszendvicsre a ketchupot vagy a majonézt rakom előbb.
- A szénsavas üdítőkből mindig kirázom vagy kikeverem a szénsavat.
- Nem eszek olyan húst, amiben van csont (kivéve hal)
- Egyszer a barátnőim meglepődtek azon, hogy a tejesdoboz mindkét felső sarkát kivágom, így nem "bugyog" a tej, szép egyenletesen lehet önteni. Azt hittem mindenki így csinálja.
Biztos vannak még, most ennyi jutott eszembe :D
Nem kicsit néznek bolondnak az ismerőseim :D
21/L
Régebben ebédnél is tejet ittam, anyám kiakadt rajta hogy a pörkölthöz az nem passzol.
Az almát néha, a körtét mindig csumával együtt eszem meg.
Anyósommal kölcsönösen meglepődünk egymás főzési szokásain :D.
Képtelen vagyok édes, nem gyümölcsös süteményt, fagyit, jégkrémet gyümölcs nélkül enni. Pl. A csokis vaniliás jégkrémhez nekem gyümölcs vagy gyümölcslekvár kell.
Minden étkezésemhez szükségem van nyers zöldségre.
Nem annyira különlegesek, de a környezetem mindig elcsodálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!