A testvérem kisfia lenyúlt tőlünk pár dolgot (meg egy kis kp-t). Szóljak a tesóméknak? A neje biztos kiveri a balhét.
köszi mindenkinek.
a kiskrapek 12 éves, és mostanában gyakran van nálunk.
rajta kívül csak ketten vagyunk a lakásban, így feltűnik, ha valami nincs a helyén. egyébként nem értem, miért lop, mert sok pénzt kap a szülőktől.
még vacillálok, hogy szóljak-e. én is gondoltam a csalira, de akkor mit mondok? próbára tettem a gyereketek, hogy szarka-e???
nekem is unokatesóm kb ennyi idősen lopott tőlünk,csak ő lány. Mi tettünk ki egy megjelölt papírpénzt látható helyre, mikor ment volna el,a pénz nem volt ott,anyum megtalálta a zsebében és a kiscsaj még mindig tagadta! Na ezután szólt anyum a testvérének,hogy figyeljen a lányár,mert lop. A kiscsaj megkapta otthon a letolást,visszaküldték bocsánatot kérni és azóta nem csinál ilyet.
Neked is ezt tanácsolom,hogy csináld így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!