Mit tudnék csinálni, hogy újra normális legyen?
Nincs rossz gyerek csak rossz szülő:)
Legyél határozott és következetes,ne hagyd,hogy a fejedre nőljön,hiszen kamasz korba lépett,próbálgatja a határait,az erőfölényét.
Nyugi nekem is van fiam ,bár kisebb,de muszáj NEM-et mondanunk nekik.
Miért verekszik?M
Mármint milyen magyarázatot ad a verekedésre.
Biztos ő a "hibás" minden esetben?Lehet nem bízik bennetek,mert nem álltatok mellé,amikor kellett volna,ezért szemtelen.
(az én kisfiamra még oviban panaszkodott az ovónéni,hogy egyedül ő verekszik.Mondtam az jó,legalább másnak nem okoz sérülést...az ovónéni kiakadt,hogy minden szülő "leugatja",rólam nem gondolta volna...aztán beszélgettünk,elmondtam neki,ha nem néz hülyének,én sem fogom.persze "balhézott" az én fiam is,meg másé is,akinek nem mert/nem lehetett szólni.Annak aki mindig a tanárnak ad igazat,a gyerekét könnyen bűnbaknak kiálltják ki,mert kényelmes a tanárnak.PErsze utánna közössen elbeszélgettünk a fiammal,de akkora már nem ő volt,aki egyedül verekszik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!