Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elérni, hogy az...

Hogy lehet elérni, hogy az anyósom a saját életét élje, ne a miénket? Én csak a költözést látom az egyetlen megoldásnak.

Figyelt kérdés
Nem náluk lakunk, csak túl közel sajnos.
2010. márc. 9. 11:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
Vagy megszoksz, vagy megszöksz... esetleg leütöd.
2010. márc. 9. 12:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Én is kezdek hárpia lenni, annyira idegesít a dolog. Folyton ezen gondolkodok és görcsben áll a gyomrom, komolyan mondom.

Nem lehet lekötni semmivel, mert főzés közben is ezen jár az agya, egyébként dolgozik és nincs is egyedül, de valahogy a mi életünkben való részvétel állandó :(

2010. márc. 9. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Hmm, amikor kommentál, ti mit válaszoltok? Elcsattan-e egy-egy cinikus megjegyzés tőletek, vagy csak ültök és laposan pislogtok egymásra, tűritek, csak azért nehogy megbántsátok?
2010. márc. 9. 14:57
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Leskelődés? A szemközti lépcsőházban lakik?

Gondoltál már rá, hogy ugyanazt csinálod, amit ő? Visszaleskelődsz, kommentálsz (ha van esemény azért, ha nincs, akkor azért). A saját módszerei irritálják legjobban az embert :-)

2010. márc. 9. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Volt egy anyós, akinek saját kulcsa volt a lányáék lakásához, és mindig kérdezés nélkül állított be. Egyszer rajtakapta őket valamin, és úgy elmenekült, hogy otthagyta a kulcsát:>
2010. márc. 9. 15:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Ritkán válaszolunk vissza jól, az a baj :( Gondoltam én is, h ugyanazt kéne csinálni nekem is vele, de engem annyira nem érdekel, hogy ő hova megy vagy mit főz, hogy iszonyat. Köszi, azért lehet, h megpróbálom majd..
2010. márc. 9. 16:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 120 km-re költöztem.....nem jött be. Rájöttem elég lett volna 2 m is, csak Föld középpontja felé a gravitáció irányába. Ha költözöl, kizárólag határmenti településre, ahol nincs térerő....
2010. márc. 11. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!