Ti elengednétek a 6 éves gyereketek a Szigetre egész hétvégére (2 éjszakára) a nagybátyával és annak a barátnőjével?
53%: Én pesti létemre, 35 felett 1 hétre kiköltöztem a Szigetre. Nem gyereknek való napokig. Egyetértek.
SZó szerint, szarni sem fog tudni kulturáltan.
Nem. Nem is értem az ötletet. Most akkor ők bulizni mennek? Mert ahhoz nem kell a gyerek. Vagy a gyereknek akarnak programot? Mert akkor meg nem a Szigetre vinnék, ez egy gyereknek, ha nem is unalmas, de nem éppen egy nagy eresztés, ennél ezerszer jobb programot ki lehet találni egy hatévesnek.
Az megint egy másik helyzet, amikor a szülők viszik el magukkal a saját gyereküket fesztiválra, mivel az a SAJÁT felelősségük, máskor is megoldják, hogy odafigyeljenek rá, tudják, hogy hogyan fogják lefoglalni a fesztivál ideje alatt is a gyereket. Láttam már sok ilyen családot (mondjuk inkább Ozorán), ott eleve ez volt a családoknál a megszokott életforma, úgy értem, rajtuk látszott, hogy hozzá vannak szokva a sátrazáshoz, meg a nomádabb körülményekhez, szülő és gyerek egyaránt.
De én pl. a saját testvéremmel biztos nem engedném el Szigetre a picit nagyobb gyerekemet sem, pedig maximálisan bízom benne, számtalanszor vitte fagyizni, moziba, vidámparkba, mindenféle helyekre, de ha elviszi, akkor az a gyereknek szóló program, és nem a saját bulizásába akarja bevonni az unokaöccsét. Ennek egyszerűen semmi értelmét nem látom.
Mar varom a Kerdezot, hogy hozzaszoljon es kijavitsa, nem 6 akart lenni, hanem 16 eves! Igy van?
...
remelem!
Én sem értem, hogy egyáltalán hogy kerülhet ez szóba? Értelme nincs! Hat évest vigyenek a Balatonra meg játszóházba! Ha én fesztiválozni akarnék, nekem egy hat éves csak púp lenne a hátamon!
Leírtak itt minden érvet, hogy ne! Kizárt!!!
Azért a Szigetet meg más fesztiválokat ne mossátok már össze a fiatalság romlásával...:D
Édes jó Istenem.
Írom ezt úgy, hogy utálom a fesztiválokat.
Már attól ritka hülye vagy, hogy egyáltalán elgondolkoztál a dolgon.
Nem való mindenkinek a gyerekvállalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!