Féltékeny ilyenkor vagy miért csinálja ezt?
20 éves vagyok. Anyukám mikor elmegyek valahova (strand, mozi, vagy több napra) mindig elkezdi felsorolni a dolgokat, hogy mit nem csináltam meg (ami vagy várhat, mert nem fontos de neki fel kell hozni stb. )vagy megpróbál bennem rossz érzést kelteni, hogy nehogy jól érezzem magam.
Nem kerül ez neki plusz költségbe, mert mindent a barátom fizet. Szóval ezért nem értem miért ilyen rosszindulatú ilyenkor...
talán ha megkér valamire, csináld meg, és utána szórakozhatsz.
biztos büszke, hogy a pasid pénzel
Lehet, hogy szerinted várhat, neked nem fontos, ettől még megcsinálhatnád, ha egyszer megkért rá. Házimunkára amúgy fel sem kéne kérnie, 20 évesen már illik észrevenni és elvégezni magadtól is. Gondolom, az esik neki rosszul, hogy van egy felnőtt gyereke, aki természetesnek veszi, hogy otthon lakik és eltartják, de az nem jut eszébe, hogy neki is vannak kötelezettségei a szülők felé. Legalább annyi, hogy többet elvégez a szünidőben az otthoni feladatokból, mint egyébként, kérés nélkül.
Nincs ebben semmi rosszindulat, inkább neked kéne elgondolkoznod.
A konfliktusnak két oldala van:
A szülőknek általában nehéz megérteni, hogy felnőtt a gyerek, nehéz elengedni - szerintem azért csinálja.
Az otthoni munkákból vedd ki a részed, felnőtt vagy, nem cseléd anyukád. Ezt meg néha a gyerekek értik meg nehezen.
"Féltékeny ilyenkor"
Mégis mire?? :) Hogy strandra vagy moziba mész? LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!