Nagyon féltékeny vagyok Mit lehetne tenni ilyenkor?
Nem fiúról van szó...Az egyik legjobb barátnőmről.Ő nagyon szép lány,magas,és nagyon vékony is.Én viszont teljesen az ellentétje vagyok.Nem vagyok szép sem annyira,156 centi vagyok,bár nem vagyok elhízva olyan átlagos vagyok.Méghozzá readásul évek óta tartó önbizalomhiányban szenvedek.
A legfontosabb az,hogy tényleg szeretem őt,sose ártanék neki semmivel.Nagyon tisztelem azért amilyen.
De nem tudom mit tegyek? Szerintem mindenkiben van féltékenység és irigység legalább egy személy iránt, így ne hurrogjatok le légyszíves:S Lelkiismeret furdalásom is van emiatt. Gyötrelem így az egész életem.
Nektek volt ilyen??Hogy oldottátok meg??
Segítséget kérek köszönöm előre is
(Jah hozzáteszem nem hanyagolom el magam, nem öltözök túl, de csinosan szoktam kinézni.Teszek ellene,hogy szebbnek nézzek ki,de magamnak mindig ugyanolyan vagyok :( vagyis egy önbizalomhiányos,csúnya kislány- így már szinte alig mosolygok is :S).
látom senki se írt ezért próbálok valami értelmeset mondani.
szerintem kezdj el többet sportolni futni ilyenek és nem tudom hogy szoktál e ilyen mindenféle szempillaspirált vagy szájfényt vagy sminket használni mert lehet h az kellene.
mert én is ismerek olyan csajt aki szarul néz ki mindezek nélkül.remélem segítettem
jah és még annyit hogy a csajt akit megemlítettem így nagyon szép de nélküle.
előző voltam
köszi ,hogy válaszoltál.
igen szoktam sminket használni de nem sokat.alapozót nem is használok.szájfényt gyakoribban használok.csak szempillaspirált szoktam használni.sporttól meg csak energikusabb lennék, attól a gondolataim nem változnak :/
Nem tudom segítek-e, de leírom a saját tapasztalatomat. Én sem vagyok valami szép, és sajnos egy betegség miatt kövér is vagyok. Azzal ment el a fél életem, hogy szegény én....Nekem is szép barátnőm volt, de én nem féltékeny voltam rá, hanem nagyon nagyon büszke. Én sem nagyon mosolyogtam, nem jártam sehova.....
Aztán egyszer egy őszinte baráttal beszélgettem, aki felnyitotta a szemem. Sokat és mindenen mosolyogni kell, mert amit adsz, azt kapod vissza.
Nekem szinte csak fiú barátaim voltak, illetve vannak. Soha nem azt néztem, hogy nem kellenék nekik..... és érdekes, ha valami gondjuk van, megkeresnek engem, mintha a tesójuk lennék.
Hidd el, ha újra kezdhetném, már 15 évesen így csinálnám. Mindenki felé mosolyogni, bizalommal lenni, és kit érdekel, hogy nem tetszem nekik....Hidd el, sokkal jobban tetszem nekik......
És ha hiszed, ha nem, 33 éves csúnya kövér nő létemre 22-23 éves férfiú barátaim vannak. Barátok, nem kell félre érteni....
Szóval szerintem fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert hidd el, sokan szeretnének legalább úgy kinézni mint Te!!!!!!!
Szóval ha van valami ami szerinted szép rajtad, akkor mindig az jusson eszedbe, hogy szép a lábam, vagy a kisujjam, vagy valami, és mondd azt, igaz, hogy xy-nak szép a valamije, de nekem viszont szép a ....valamim. Vissza fog jönni az önbizalmad!!!!
Minden csak hozzáállás kérdése hidd el!
Szorítok neked!!!
"Méghozzá readásul évek óta tartó önbizalomhiányban szenvedek. "
Ez itt a gond a fejedben tegyél rendet. Kezdj el sportolni önismerettel foglalkozni és meglátod más lesz a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!