Nők! Ha 40 évesen találnátok meg életetek szerelmét, vállalnátok még vele gyermeket?
Ugyan fiatal vagyok még,de sokat gondolkodtam már azon,hogy majd szeretnék-e babát.
Két opció van,nyilván.Az egyik az,hogy igen,szülök egy babát,és aztán neki szenteljük a párommal az időnket,ami ugyebár természetes lenne.Viszont ettől azért óckodom,mert így kevesebb időt tölthetnék a párommal kettesben.
A második választási lehetőségem,az az lenne,hogy nem lesz babánk,és az összes időmet a párommal tölthetném,ami valóban szuper volna,viszont nagyon szeretne ő is és én is egy babát,és tényleg jó volna megtudni milyen anyának lenni.
Szerintem Te is hasonló cipőben jársz,s én azt mondom,hogy belevágnék a helyedben,de mérlegelj!:)
Sok sikert!:) Szép napot!
ha nincs gyerekem akkorra, akkor igen
ha van már, meggondolnám
Majdnem 40 evesen vagy pl. 43 evesen, azert van kulonbseg.
Amugy en nem a ferjemnrk szultem, hanem nekunk.
15-os, igaz a vilag megbondult, de az elet nem rememytelen.
Rossz korokben forogsz, ha meg nem lattal boldog embert.
Ezzel a hozzaallassal, depresszioval, tenyleg ne szulj, tonkretenned a gyerek eletet.
ez attól függ h előtte szültem e ?
és mennyi gyerekem van ?
a életem szerelmének van e gyerek ?
akar e tőlem ?
anyagi helyzet ?
és még jó pár tényező ....
persze, ha egeszségesek vagytok, akkor miért ne?
A keresztanyám 73 éves, és nem használ járókeretet, szellemileg ép, rugalmas a gondolkodása. Ha 43 évesen szült volna, akkor is simán eljutott volna a gyereke ballagására segédeszközök nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!