Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg tudom-e változtatni...

Meg tudom-e változtatni egyáltalán a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 éve együtt vagyunk vannak időszakok amikor , uralkodik rajtam , sokszor semmi együttérzés nincs benne, és nagyon csunyán beszél velem (mondjuk az általánosságban) ... viszont a másik időszakban olyan mint a kezes bárány elkényeztet , bókol és iszonyatosan büszke tudok akkor rá lenni... De egyszerüen nem tudok mit csinálni ezekkel a hullám völgyekkel... Mert tudom minden kapcsolatban vannak jó és rossz dolgok néha, de itt a kettő között akkora a külömbség h zongorázni lehetne rajta... elvagyok keseredve , mert egyik nap tök boldogan megyek haza , és ő másnap megint átvált agresszivba és lerombolja az összes jó kedvemet...

Mit tehetnék ez ellen ?

Megjegyzésként még annyit ,h : Nagyon nehezen tudok ellent mondani , és egyszerüen nem tudok veszekedni... Probáltam már leülni vele higgadtan ( többszöris) , de azt se lehet , mert végig se hallgat kikel magábol mint egy hülye és engem szapul ... Az a baj ,h ez az én hibám már az elején hagytam neki ,h elszaladjon vele a ló , és mostmár nem tudom mitcsináljak vele...

2010. márc. 8. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért a skizofrénia ennél összetettebb. Sok ilyen pasi van és még a jellemzőit is tudom, mert a húgommal is egy ilyen "bikabőrbe bújt farkas" jár.

előnyei: 1.iszonyatosan szeret, bármit megtenne érted, ami iagzából abba merül ki, hogy összever bárkit ha rád mosolyog.

A totális hűség szobra. Számára két nő létezik: te és a többi.

hátrányai: iszonyatosan féltékeny, nem hagy emberekkel érintkezni, ha valami nem az ő akarata szerint történik, rendszerhibaként dühöng. Hajlamos arra, hogy mocskosul lealázzon. Nincs önkontrollja. Az ő szeretete annyit jelent, hogy birtokol, óv a világtól.

Ez egy szélsőséges viselkedés. Nem tudom, nyilván fiatalok lehettek. De belegondoltál mi lesz ha munkahelyed lesz. Képzeld szívem előléptetett a főnök! Te rohadt krva biztos meg akar krni. Ezekre számíts.

Szerintem a következő húzásánál hagyd el, attól még szeretheted, hidd el nem fog megcsalni. Aztán visszamész, megint elhagyod , sírni fog könyörögni, hogy engedd vissza, ami meg fog történni, ezzel valamennyire puhíthatod.

Nem mondom, hogy skrizo. De egy kicsit idegbeteg, ami a szar gyerekkora miatt van.

2010. márc. 9. 11:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos már egy párszor elhagytam, szakítottunk ... az lett a vége ,h visszahízelegte magát , 2-3 hónapig minden nagyon rendben volt , a tenyerén hordozott, aztán pillanatok alatt vissza változott...
2010. márc. 9. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is dettó ilyen a párom. Csak az a más a mi sztorinkban, hogy én is egy erős személyiség vagyok és akkor nagyobb tud lenni az összecsapás. Az ilyet le kell sz..rni...
2010. márc. 9. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
2010. márc. 9. 23:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát ismerős szituáciok. pont ilyen helyzetben vagyok. (Annyit hozzátennék h a hűséges nem feltétlenül igaz)

Én mondjuk ritkán ugyan, de hajlamos vagyok a veszekedésre ebből adódóan egyh onapban leglaább egyzser szakítunk, aztán valahogy összejövünk újra. Nekem nagyon imponál hogy tudom mennyire szeret (habár rtkán érzem) de akkorsem tudom meddig fogom még bírni...Egyszerüen tudom hogy ha előbújuk a "farkas" akkor semit nem modnhatok, tehetek, csak emgvárom mg elcsendesül és megbékél... Leülni beszélni nemtudok vele, rögtön támadásnak veszi akármilyen finoman, gyönyörűen és békésen fogalmazok rögtön jön a "jó akkor szakítsunk leszarom".

Néha úgyérzem beleőrülök, de mikor kedves mindig azt hiszem h haladunk :)

Azthiszem nálad is ez a baj...naivitás. Talán az igazság az hogy mégsem mi leszünk a kivételek akik megszelidítik ezeket az embereket.

2010. márc. 15. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Vagy szakíts vele két-három havonta, hogy frissen tartsd a lelkesedését.
2010. márc. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!