Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alkoholista apa, depressziós...

Alkoholista apa, depressziós anya, mit lehet kezdeni ezzel? Legszívesebben meghalnék, mar nem birom tovább?

Figyelt kérdés

Apám elmeteg alkoholista, tele adossaggal, anyukám depressziós. Allandoan rossz a hangulata.

Lenne egy lehetosegem par hónapos külföldi munkára de felek itt hagyni anyukámat. Mar én os depressziós vagyok mert anyamon mindig ezt látom, nem tudok örülni semminek. Meg ennek a kulfoldi lehetőségnek sem Örülök, ugy érzem nekem ez nem jar es nem hagyhatom egyedül anyukámat.

Mit lehet ez ellen tenni? Szo volt költözésről de akkor is ha kulonkoltozne csak magában lenne, es csak dolgozna majd hazamenne az üres házba, ez biztos segit a depressziojan. Engem meg kulfoldon rágna a bűntudat, hogy egyedül hagytam Őt.

En mar nem birom, nincs semmi életkedvem, semminek sem orulok, sokszor gondolok arra milyen jo lenne meghalni, mert ez igy már nem állapot. Lelkileg tönkre vagyok menve , 20 évesen idegroncs vagyok. Sohasem fogok helyrejonni, mert allandoan anyám lesz a fejemben, es az hogy ő mindig szomorú. Mit csinálhatnék? Mi erre a megoldás?

2015. aug. 10. 15:27
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Jelentsd fel apudat
2020. febr. 27. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!