Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul erzem magam....

Nagyon rosszul erzem magam. Ti, hogy reagaltatok volna?

Figyelt kérdés
Ugyebar ma Noknapja van.A parommal 2 eve egyutt vagyunk.Nem vagyok en sem az ilyen kitalalt unnepek tamogatoja,de jol esett volna,ha a parom egy "Boldog Noknapjat" mond.O semmit nem mondott.Aztan csak megemlitettem mar neki,hogy jol esett volna,ha "felkoszont".Akkor eloadta,hogy neki ez mennyire nem fontos,es,hogy o eleget szokott engem maskor meglepni,de ez a nap szamara nem olyan kulonleges.Lattam a sok not/lanyt az utcan viraggal es,hogy oszinte legyek rosszul ereztem magam.hogy en ram nem gondolt a parom.Aztan nemreg beallitott hozzam 2 csokor viraggal( hozott anyukamnak is) meg egy adag Mc kajaval,mert ma kivantam.Ahelyett,hogy orultem volna elkezdtem sirni.Annyira rosszul erzem magam,nem tudtam orulni sem annak,amit hozott,mert tudom,hogy neki ez eroltetett.De en nem is vartam volna el,sokkal boldogabba tett volna,ha csak felkoszont...nem tudom mi van velem,azota is sirok.
2010. márc. 8. 15:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az lehet,viszont lényeg a lényeg:Felesleges ünnep.Arra van,hogy mindenféle ok legyen arra,hogy a drágalátos nő megsértődjön,hogy a férfi a kaja helyett egy idióta virágra pazarolja a pénzét,ugyanaz mint valentin napon.De,hogyha ilyen konokok vagytok,akkor mi férfiak elvárjuk,hogy apák napján nem kell dolgoznunk,mindent megcsnáltok helyettünk és vesztek nekünk egy láda sört!Benne vagytok?Ha nem,akkor hagyjátok ezt a rinyálást az ünneppel kapcsolatban.
2010. márc. 10. 13:58
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha normális apák lennétek... Meg nem kell nektek ünnep ahhoz, hogy kapjatok/lehúzzatok egy láda sört...
2010. márc. 10. 14:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Igen.És a nők?Nem kapnak elég virágot?Röhej.
2010. márc. 10. 14:53
 24/26 anonim ***** válasza:

Nagyon eltértünk a tárgytól sztem.

A nőknek és a férfiaknak egyaránt figyelmesebbnek kellene leniük a párjukkal szemben és nem csak ünnepnapokon. Azt sem állítom, hogy minden nap, de azért 2 havonta 1-1 apróság sztem belefér.

2010. márc. 10. 16:06
 25/26 anonim ***** válasza:

most jött egy vicc, remélem, megmosolyogtat bennetetek:

Idős hp. ünnepli a 60. h.évfordulót.

Faggatják a papát a hosszú, boldog házasságról.

A jó memória a titok. Nem szabad elfelejteni a feleségünk születésnapját.

Én mindig felköszöntöm hogyishívjákot a születésnapján.

2010. márc. 10. 16:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez jó volt, köszi, engem megnevettetett.
2010. márc. 10. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!