Nagyon rosszul erzem magam. Ti, hogy reagaltatok volna?
Mit kell ezen ennyire kiakadni??Velem ne 1 napom éreztessék hogy nő vagyok, meg hogy szeretnek hanem egész évben.Ez az ünnep is csak a pénzről szól.Amúgy meg férfi nap sincs!!!
24/L
Szerintem azért ezt túl reagálod.neki nem volt fontos a nönap,de látta hogy neked igen,és ezért köszöntött fel,nem eröltetésböl.szerintem ennek inkább örülnöd kéne.
(Zsoka)
Most hogy olvastalak jutott eszembe,hogy ma nőnap van :)
Pedig van férjem,apukám,sógorom,stb. stb. de egy árva lélek sem köszöntött eddig még se engem,se a 2 lánykámat...
Lehet,hogy velem van a baj? :D na mind1...
Emiatt ne légy elkenődve! Örülj utólag a virágnak,és a kajának. Mostmár nincs okod sírni.. Legközelebb pedig légy türelmesebb,mert lehet,hogy esétre tartogatja a meglepijét a párod!!
Az viszont külön pont ,hogy anyukádis kapott!! Nem semmi..
Örüljetek! és bocsássatok meg egymásnak!!
15:23-as vagyok. Képzeljétek, most hívott pár perce hívott a párom, és felköszöntött. :) Meg utalt arra is, h majd hoz nekem vmit. :)
Szóval tényleg nem kell sírni, hanem nevetni kell. Főleg nem kell türelmetlenkedni, hanem várni kell! :)
HA lenne "férfiak napja" akkor azzal kezdeném a napot, hogy a páromnak boldog -férfiak napját- kivánnék. HA nem vagyunk együtt épp akkor sms-ben...
A férfiak valahogy nem így működnek, ennek is oka van, mint sokminden másnak amit tesznek vagy nem tesznek.
Én a jóval ha összeveszem azt a kis tévedést, hogy megkérdeztem a páromat ma hogy "szivem, nem felejtettél el valamit?" azt válaszolta NEM:D akkor is szeretni tudom. Minket nem a nőnap tart össze vagy választ szét...
egyébként legutóbb a névnapomat is elfelejtette (állítólag nem tudta milyen nap van...vizsgaidőszak volt, úgyhogy jó kifogás:D) de ezeken túl tudok lépni...
próbálj meg TE is:)
Ja és BOLODG NŐNAPOT:)
"egy angol hülye által kitalált ünnepen "
Tudod te, hogy miről beszélsz?... Legalább néznél utána, ott ülsz az internet előtt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!