Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul erzem magam....

Nagyon rosszul erzem magam. Ti, hogy reagaltatok volna?

Figyelt kérdés
Ugyebar ma Noknapja van.A parommal 2 eve egyutt vagyunk.Nem vagyok en sem az ilyen kitalalt unnepek tamogatoja,de jol esett volna,ha a parom egy "Boldog Noknapjat" mond.O semmit nem mondott.Aztan csak megemlitettem mar neki,hogy jol esett volna,ha "felkoszont".Akkor eloadta,hogy neki ez mennyire nem fontos,es,hogy o eleget szokott engem maskor meglepni,de ez a nap szamara nem olyan kulonleges.Lattam a sok not/lanyt az utcan viraggal es,hogy oszinte legyek rosszul ereztem magam.hogy en ram nem gondolt a parom.Aztan nemreg beallitott hozzam 2 csokor viraggal( hozott anyukamnak is) meg egy adag Mc kajaval,mert ma kivantam.Ahelyett,hogy orultem volna elkezdtem sirni.Annyira rosszul erzem magam,nem tudtam orulni sem annak,amit hozott,mert tudom,hogy neki ez eroltetett.De en nem is vartam volna el,sokkal boldogabba tett volna,ha csak felkoszont...nem tudom mi van velem,azota is sirok.
2010. márc. 8. 15:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%

Mit kell ezen ennyire kiakadni??Velem ne 1 napom éreztessék hogy nő vagyok, meg hogy szeretnek hanem egész évben.Ez az ünnep is csak a pénzről szól.Amúgy meg férfi nap sincs!!!

24/L

2010. márc. 8. 15:26
 12/26 anonim ***** válasza:
de wan férfinap.(apáknapja) . neked pedig ne sírj ilyenen ^^ tévedni emberi dolog ^^
2010. márc. 8. 15:36
 13/26 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem azért ezt túl reagálod.neki nem volt fontos a nönap,de látta hogy neked igen,és ezért köszöntött fel,nem eröltetésböl.szerintem ennek inkább örülnöd kéne.

(Zsoka)

2010. márc. 8. 15:38
 14/26 anonim ***** válasza:
Jaj, ez az, amit a nők megértenek, de egy férfi nem: én tudom, miért sírtál, én is sírtam volna. De arra gondolj, hogy reagált arra, amit mondtál neki, és ez jó. Ezt értékeld. ha nem tett volna semmit, akkor az fájna, hogy mondtad, és le se sz*rja.
2010. márc. 8. 15:47
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Most hogy olvastalak jutott eszembe,hogy ma nőnap van :)

Pedig van férjem,apukám,sógorom,stb. stb. de egy árva lélek sem köszöntött eddig még se engem,se a 2 lánykámat...

Lehet,hogy velem van a baj? :D na mind1...

Emiatt ne légy elkenődve! Örülj utólag a virágnak,és a kajának. Mostmár nincs okod sírni.. Legközelebb pedig légy türelmesebb,mert lehet,hogy esétre tartogatja a meglepijét a párod!!

Az viszont külön pont ,hogy anyukádis kapott!! Nem semmi..

Örüljetek! és bocsássatok meg egymásnak!!

2010. márc. 8. 15:48
 16/26 anonim ***** válasza:

15:23-as vagyok. Képzeljétek, most hívott pár perce hívott a párom, és felköszöntött. :) Meg utalt arra is, h majd hoz nekem vmit. :)

Szóval tényleg nem kell sírni, hanem nevetni kell. Főleg nem kell türelmetlenkedni, hanem várni kell! :)

2010. márc. 8. 16:20
 17/26 anonim ***** válasza:
16:20-as na ugye, hogy vannak azért még meglepetések...mondtam,hogy messze az este. :)
2010. márc. 8. 16:23
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

HA lenne "férfiak napja" akkor azzal kezdeném a napot, hogy a páromnak boldog -férfiak napját- kivánnék. HA nem vagyunk együtt épp akkor sms-ben...

A férfiak valahogy nem így működnek, ennek is oka van, mint sokminden másnak amit tesznek vagy nem tesznek.

Én a jóval ha összeveszem azt a kis tévedést, hogy megkérdeztem a páromat ma hogy "szivem, nem felejtettél el valamit?" azt válaszolta NEM:D akkor is szeretni tudom. Minket nem a nőnap tart össze vagy választ szét...

egyébként legutóbb a névnapomat is elfelejtette (állítólag nem tudta milyen nap van...vizsgaidőszak volt, úgyhogy jó kifogás:D) de ezeken túl tudok lépni...

próbálj meg TE is:)

Ja és BOLODG NŐNAPOT:)

2010. márc. 8. 17:03
 19/26 anonim ***** válasza:
33%
Most komolyan.Ahelyett,hogy örülnél,hogy meglepetést akart,nem öröltél hanem elkezdtél sírni?Azért sírsz,mert egy angol hülye által kitalált ünnepen nem köszönt fel?És akkor mi van?Ez tudod drágaságom ugyanaz mint a valentin nap:Vegyél virágot,amit 1 hét múlva rohadva dobsz ki.
2010. márc. 8. 17:30
 20/26 anonim ***** válasza:

"egy angol hülye által kitalált ünnepen "

Tudod te, hogy miről beszélsz?... Legalább néznél utána, ott ülsz az internet előtt!!

2010. márc. 8. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!