Nagyon rosszul erzem magam. Ti, hogy reagaltatok volna?
Nem gondolod,h talan nem jutott eszebe? Te meg rogton lelkizessel inditasz... Esetleg emlekeztetned kellett volna viccesen! En mar tegnap este emlitettem,h ugye tudod,h holnap nonap van?
Reggel mar viraggal koszontott.
Megvárhattad volna az estét! Szerintem meglepetésnek szánta.
Sok mindent elmond az is, hogy vitt azt, amit kívántál, és még anyukádról sem feledkezett meg.
Egész nap nők napja van.
Legközelebb légy türelmesebb.
Nem hiszem, hogy kényszer volt számára, akkor esetleg "utánad dobott" volna valami szál gazt.
Valentin napon ugyan így jártam :(
Szeresd és kész. Beszéljétek meg, hogy milyen ünnep fontos és ki mit tart lényegesnek. valakinek fontos a virág, valakinek egy puszi is elég. Ma egy sms-t kaptam a páromtól és jobban örültem (sms szövege: Boldog Nőnapot Szerelmem!) mint 5000 szál virágnak..
Én is jártam már így. A névnapomon. Este írtam neki, hogy azért jól esett volna, ha felköszönt, ő meg mivel jött? Elkezdett szabadkozni, hogy "de hát te nem most tartod, nem?" - persze, hogy mentse ami menthető... Egyetlen egy névnapom van az évben, akkor is másokkal kell osztoznom, január 21.-én... Mikor ezt mondtam neki, írt egy smst: "Boldog névnapot Szivem" - hát, mondanom se kell, mennyire rosszul esett, és még én is sírtam, hogy ennyire futotta... Mondta volna azt, hogy elfelejtette, vagy hogy nem szokott a névnapokra figyelni. De engem ne akarjon meggyőzni, hogy nem is akkor van a névnapom, amikor...
Pedig másfél éve vagyunk együtt... És tavaly nem felejtette el...
Szóval én is hasonlóan reagáltam volna.
Bár azt hiszem, azért mégis inkább örülj annak a virágnak, én még ennyire sem számítok ma... :(
23L
Minden ünnepet kitaláltak annó. Ennek azért több jelentése van, mint a valentin napnak, az tényleg nem ér semmit.
Ne haragudj rá, a férfiak többsége ilyen, nem bírja a sok dátumot megjegyezni:).
Ne sírj, legyetek együtt, szeressétek egymást:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!