Mi a vélemenyetek az albán fiukrol?
Figyelt kérdés
Persze,nem csak úgy kérdezem.. A falunkban van egy nagyobb albán család akiknek pékségük van.Nincs velük semmi gond barátságosak,az egyik ismerősöm a fiatalabb fiúval barátkozik aki 23 éves az idősebb fiú 25 éves.. Valamelyik nap írt nekem az idősebb fiú(előtte facebookon megbokott) elkezdtünk chatelni.. Majd elhivott egy italra,azóta is mondogatja hogy találják időt hogy beüljünk valahová meginni valamit..fogalmam sincs hogy mit csináljak..a barátnőm szerint még csak chatelni se kellene vele..nem italra menni..és hozzátenném hogy van egy-két éves lánya és felesége..de valamiert érdekel,megszeretnem ismerni..vélemények,tapasztalatok?#Albán.siptár.vonzodas.fiú.kapcsolat.barátság
2015. aug. 8. 12:22
1/17 anonim válasza:
felesége -lánya van. Én semmi pénzért nem pofátlankodnék más családjába bele. Mégis mit akarsz egy nős embertől? Mert annyi eszed gondolom van, hogy tud, a pasas csak le akar fektetni.
2/17 anonim válasza:
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm várom a többi véleményt tapasztalatokat
2015. aug. 8. 13:23
4/17 anonim válasza:
Mindegy a szarmazasa. De az mar gond, hogy felesege es gyereke van. Ha csak barat/haverkent kellene a tarsasaga akkor persze nincs semmi problema.
5/17 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson elfogadni a meghívását! NEM azért, mert albán, hanem mert ez a fiú nős, kisgyereke van - és a legkevésbé valószínű, hogy a nemzetközi politikai helyzetről szeretne eszmét cserélni veled. Mindenesetre, ha a felesége háta mögött lányokra vadászik és szórakozni jár egyedül, akkor semmirekellő, felületes, komolytalan. Szégyellhetné magát.
6/17 anonim válasza:
csak le akar veled feküdni, nehogy azt hidd, hogy valami komolyabbat akar tőled. látja, hogy benned van a hajlandóság, és párszor használni akar, ennyi.
7/17 anonim válasza:
Nézd, amíg megmaradtok a társasági szinten, addig szerintem nincs semmi probléma.
Annál beljebb azért nem mennék.
8/17 A kérdező kommentje:
7/7 Szerinted menjek el vele italra? Ugy veszem eszre ahogy ir hogy tobbet akarna..
2015. aug. 9. 17:56
9/17 anonim válasza:
7-es vagyok.
Hát, most azért vakarom ám a fejem, mert én nem dönthetek ám helyetted.
Szóval ha úgy fogalmazok, hogy ÉN A HELYEDBEN kizárólag akkor mennék, ha biztos volnék benne, hogy baráti szinten tudom maximalizálni a kapcsolatot... úgy megfelel?
10/17 A kérdező kommentje:
Beszeltem vele komolyabb dolgokrol..es nem hazas..nincs papirja rola..csak ott a gyerek..
2015. aug. 10. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!