Mi a véleményetek a Krisztián névről?
Figyelt kérdés
Régi név,de még most is jò szerintem.2014. dec. 3. 08:55
1/22 anonim válasza:
Szerintem az egyik legszebb féfinév. Nálunk is esélyes, csak a sógoromat így hívják, így kicsit furcsa lenne lehet.
2/22 anonim válasza:
Szerintem szép :) Egy ideig ezt akartam adni a fiamnak, de aztán megismerkedtem a párommal, és "sajnos" a testvérét is így hívják. De azért tetszik!
3/22 anonim válasza:
Második vagyok :D Első, ezt a kísérteties hasonlóságot! :D
4/22 anonim válasza:
Evekkel ezelott is tetszett es most is tetszik. Ugyanugy a Szebasztian is.
5/22 anonim válasza:
Nem tetszik.
Valószínűleg azért mert egy szemétláda jut róla eszembe, meg, lehet hogy most lepontoztok, de szerintem nem kicsit cigányos.
6/22 anonim válasza:
Tetszik. Nem túl modern (pl. Armandó) de nem is öreges (pl. Lajos).
7/22 anonim válasza:
Krisztian ciganyos? Mi van itt, cigany-fobia?
Soha nem volt cigany-nev.
8/22 anonim válasza:
Hogy lehet azt mondani egy nevrol hogy ciganyos? Azert mert ismersz 1 cigany krisztiant akkor mar minden cigany fiat krisztianak hivjak?? Egyebkent nezd meg hogy a krisztian nev nem cigany eredetu😊
Maisk dolog miert kel alltalanositani a ciganyokat mi den kerdeshez jon egy 1 ilyen velemeny!
kerdezõ , nekem nagyon tetszik ez a nev, meg mi dig ritkabb szetintem mint pl jozsef tamas istvan, en nyugodtan adnam a kisfiamnak ezt a nevet
9/22 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár lehet elfogult is vagyok, mert a férjem is Krisztián, és az idén született az első babánk, akinek szintén ezt a nevet terveztük, de ő kislány lett :)
10/22 anonim válasza:
Kislany nem lett Krisztina vagy Krisztiana, Kedves utolso?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!