Mi a véleményetek a Krisztián névről?
Figyelt kérdés
Régi név,de még most is jò szerintem.2014. dec. 3. 08:55
14/22 Kulcsos7 válasza:
Lányos :) a feleségem egyik tanítványa mondta "tanárnő ha nagyobb leszek megváltoztatom a nevem" :) miért kérdezete az asszony, "azért mert olyan lányos" :)
15/22 anonim válasza:
Cigányos, lányos??? :D
A Krisztián az egyik legősibb név mai formája, és szinte az összes országban létezik.
Amúgy sem értettem hogy miért azt nézi valaki hogy régi vagy új, tudtommal a név nem divat kérdése, csak jó hangzása legyen.
16/22 anonim válasza:
Nagyon tetszik, igy szeretnem majd nevezni a fiam.
Csupa pozitiv es nagyon ferfias Krisztianokat ismerek
17/22 anonim válasza:
ez lett volna a babám neve, ha nem így hívnák az exem, a barátnőm exét, gyerekét, tesóm exét..
18/22 anonim válasza:
Én imádom, ugyanis a férjem neve. :)
19/22 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.
És lehetséges, ha fiam lesz 1x, így fogják hívni.
Mivel a kedvenc nevemről,amit eredetileg szerettem volna, le kell mondanom bizonyos okokból :(
20/22 anonim válasza:
Így magyaros írásmóddal (sz, á) nem tetszik, de a hangzásával nincs bajom.
Kommersz név, megállja a helyét gyereknél-felnőttnél egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!