Nők, szerintetek is megalázó amit a bátyám ajánl a feleségének? Ti elfogadnátok válás esetén?
Négy gyerekük van: 8 éves fiú ikrek, 7 éves kislány, 3 éves kisfiú. most válnak.
A bátyám felajánlotta, hogy fizet asszonytartást, ha a felesége részmunkaidőben megy vissza dolgozni. Ezt aláírja bíróságon, ügyvéd előtt, bárhol. A kislány most megy elsőbe, a kicsi kezdi az ovit, mindkettejükre fokozottan kell majd figyelni most. Meg persze a nagyokra is.
A felesége e helyett visszamegy teljes állásban ügyfélszolgálatra, 10-18 vannak nyitva + zárás, értekezlet, hazautazás: 7-f8 előtt sosem érne haza. Addig a gyerekek nagyszülővel lesznek.
Nem túlzás ez? Megér ennyit a büszkeség?
Tudom, hogy a bátyám is lerokkanhat, elütheti a villamos, elmehet az esze és nem fizet (ez utóbbit én kizárom mondjuk), de akkor még mindig visszamehet 8 órában.
"Tudom, hogy a bátyám is lerokkanhat, elütheti a villamos, elmehet az esze és nem fizet (ez utóbbit én kizárom mondjuk), de akkor még mindig visszamehet 8 órában."
Elég naiv vagy, ha ezt gondolod. 4 gyermeket egyedül nevelő anya földhözverheti a seggét, ha talál egy jó állásajánlatot, megfelelő fizetéssel. Az ilyesmit nem szabad elszalasztani.
Egyébként én nem tudom mi a gond ezzel, reggel ha csak 10-re megy van ideje bőven elkészülni a gyerekekkel, elvinni őket iskolába. Reggel akár meg is főzhet előre, meg kitakaríthat. Ha hazaér este, elmegy a gyerekekért, addigra a nagyi már tanult vagy játszott velük, semmi más dolga nincs mit nyugodtan leülni velük enni és élvezni a nap hátralévő részét.
" Ezt aláírja bíróságon, ügyvéd előtt, bárhol"
Láttunk már karón varjút..
Szerintem jól teszi az ex,amit tesz .Gondolom pontosan a 4 gyereke miatt teszi ,tehát jogtalan a vádaskodás,hogy nem nézi az érdekeiket .
Ez nem büszkeség,hanem létbiztonság .Egy olyan világban,ahol az elvált apák 10-20 ezer forint gyerektartás kifizetése alól is kézzel lábbal próbálnak kibújni nem gondolom,hogy érthetetlen az ex döntése .
Mellesleg a büszkeség is egy dolog igen,mert ha nem csak a gyerektartás fizeti valaki,hanem konkrétan ő tart el,akkor megvan a joga hozzá,hogy bár nem él velem,nincs köztünk párkapcsolat mégis beleszólhasson az életembe,mennyit dolgozok,mit csinálok,mire költök. Minden egészséges embernek igénye van az anyagi és szellemi függetlenségre.Persze ha egy családról bezsélünk akkor más a helyzet,de ők már nem egy pár.
Tudom, hogy a bátyám is lerokkanhat, elütheti a villamos, elmehet az esze és nem fizet (ez utóbbit én kizárom mondjuk), de akkor még mindig visszamehet 8 órában
Ez nagyon nem így van,legalábbis ebben az országban ahol élünk,nem igazán kapkodnak egy 4 gyerekes,gondolom középkorú édesanya után,hogy minden bokorban talál bármikor magának főállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!