Nők, szerintetek is megalázó amit a bátyám ajánl a feleségének? Ti elfogadnátok válás esetén?
Négy gyerekük van: 8 éves fiú ikrek, 7 éves kislány, 3 éves kisfiú. most válnak.
A bátyám felajánlotta, hogy fizet asszonytartást, ha a felesége részmunkaidőben megy vissza dolgozni. Ezt aláírja bíróságon, ügyvéd előtt, bárhol. A kislány most megy elsőbe, a kicsi kezdi az ovit, mindkettejükre fokozottan kell majd figyelni most. Meg persze a nagyokra is.
A felesége e helyett visszamegy teljes állásban ügyfélszolgálatra, 10-18 vannak nyitva + zárás, értekezlet, hazautazás: 7-f8 előtt sosem érne haza. Addig a gyerekek nagyszülővel lesznek.
Nem túlzás ez? Megér ennyit a büszkeség?
Tudom, hogy a bátyám is lerokkanhat, elütheti a villamos, elmehet az esze és nem fizet (ez utóbbit én kizárom mondjuk), de akkor még mindig visszamehet 8 órában.
Esetleg az asszonytartás (kiesett bér kompenzálása) ÉS magánnyugdíjpénztári számlára való befizetés lehetne megoldás.
Tény, hogy 4 órában nehéz karriert építeni.
De mi más reális hosszútávú lehetőség van számára, mint a munka...
Az igazságot mindenki tudja és a dolog ennyiben is marad.
Pont így nőttem fel, nagyanyám "nevelt" míg anyám dolgozott egész nap és mikor hazajött hulla fáradtan, már nem tudott velem foglalkozni...
Csakhogy kamaszkoromban nagyanyámat kikészítettem idegileg azzal, hogy nekem ne mondja meg mit csináljak, mert nem az anyám, anyám meg nem tudott velem foglalkozni... Ebből lett, hogy rossz társaságba kerültem ès mindent kipròbáltam amit elém tett az élet... Nincs semmi végzettségem, van büntetett előéletem... Visszagondolva sokkal jobb lett volna, ha a szüleim tudnak velem foglalkozni, ahelyett, hogy folyamatosan dolgoznak, hogy minden felesleges dolgot megvehessenek nekem... Meg hogy heti háromszor kinyizhassak 2500ft-t... (Fűre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!