Itthon lakik a lányom a párjával, ennyit adnak a háztartáshoz , ketten. Teljes ellátás:kaja, rezsi, telefon, tisztítószerek..csak a személyes dolgaik nincsenek benne.
Nálam ez attól is függne hány évesek, mennyit keresnek, én mennyit keresek.. Ha huszonx évesek jól kereső állással és a terhemre vannak akkor kevés.. Ha amúgy nincs a terhemre őket eltartani, jut magamra normálisan, akkor pont elég, had tegyenek félre, hogy elkezdhessenek egy saját életet. Nehéz ez, tényleg sok mindentől függ, legalábbis az én értékrendem szerint.
2015. aug. 4. 14:27
12/22 A kérdező kommentje:
Nos, én sem kértem tőlük egy fillért sem, ők maguk ajánlották. Szerencsére még nem vagyunk rászorulva, azonban ha saját lakásba költöznek, úgy is mi fogjuk berendezni nekik. És nem azért mert elvesszük a pénzüket, hanem azért, mert a maradék fizujukat is elköltik ki tudja mire.
2015. aug. 4. 14:33
13/22 anonim válasza:
4.vagyok
írtam, hogy átmenetileg nem kérnek el pénzt, hiszen a gyerekem és szeretném, hogy sajat lakása legyen. ha már abban nincs erőm támogatni, legalább hagynàm gyűjteni. de mondom, ha nem lenne jovokepuk, akkor be kéne szállniuk a reszibe, főleg közel a 30-hoz már.
2015. aug. 4. 14:36
14/22 anonim válasza:
ha elköltik a pénzt, akkor jó sokára lesz saját kecó
meg miért kéne nektek berendezni?
2015. aug. 4. 14:36
15/22 anonim válasza:
Ez esetben nem értem miért kérdezed egyáltalán? Ha nem szorultok rá, nem is kértétek és maguktól ajánlották fel, akkor min gondolkodsz?
2015. aug. 4. 14:55
16/22 anonim válasza:
Nézőpont kérdése.
Albérletre sokkal többet fognak költeni.
Ha azt nézzük, hogy ki vannak szolgálva és ezért semmit nem kell tenniük(főzés, takarítás, számlák intézése, bevásárlás, stb. teljes szabadságuk van felelőség mentesen)akkor ezt pénzben nem lehet kifejezni ezt a törődést.
Ha a fogyasztást nézzük, függ attól milyen minőségben, mennyit főz, és telefonszámla összege, akkor hozzávetőlegesen egyezik az összeg, kevéssel kevesebb, mint a valóság.
2015. aug. 4. 15:42
17/22 anonim válasza:
Én 25ezret fizetek haza, ez csak a rezsi rám eső része. Egyénként teljesen önellátó vagyok, saját konyha, fürdőszoba... ha együtt ennénk, akkor nyilván többet fizetnèk. 2 felnőtt ember teljes ellátása jóval többe kerül 50ezernél. Úgyhogy szerintem nem reális.
2015. aug. 4. 16:33
18/22 anonim válasza:
teljesen jogos es oke az osszeg Ha nincs szugseged ra tedd fere majd ebbol rendezed be a lakasukat olyen elotakarekossag anyanal
Jo ha a fiatalaok megtanuljak vannak kiadasok is az eletben
2015. aug. 4. 16:43
19/22 anonim válasza:
Azt írod egyáltalán nem vagytok rá szorulva erre az összegre. Akkor miért kérdezed hogy reális e? Szerintem nem reális, két személyre az egész háztartáshoz, rezsistől, étkezéssel egy hónapra nagyon kevés ez az összeg.
2015. aug. 4. 20:54
20/22 anonim válasza:
2 felnöt embere ez nagyon kevés, küld haza a barátját el tudsz te csak úgy tartani mégegy embert mert ennél csak a srác többet fogyaszt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!