Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi 50 ezer reális?

Havi 50 ezer reális?

Figyelt kérdés
Itthon lakik a lányom a párjával, ennyit adnak a háztartáshoz , ketten. Teljes ellátás:kaja, rezsi, telefon, tisztítószerek..csak a személyes dolgaik nincsenek benne.
2015. aug. 4. 13:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ mennyit keresnek.

Szívességnek reális, valódi költségek fedezésére nem elég.

1 felnőtt étkezésére min. havi 20-30.000-et szokás számolni + a rezsi rájuk eső része.

Én a saját gyermekemtől viszont eleve nem kérnék semmit, hacsak nem szorulok rá nagyon. Inkább félretetetném vele a saját jövőjére azt az összeget.

2015. aug. 4. 13:41
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
ha kaja meg rezsi is fullosan benne van akkor kicsit karcsú
2015. aug. 4. 13:42
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
Kaja rezsi ok,(bár annak is kevés),de telefon?? Ebből töltitek a kártyájukat? Vagy vezetékes?
2015. aug. 4. 13:44
 4/22 anonim ***** válasza:
74%
átmenetileg én nem fogadnék el pénzt, elég lenne ha néha vennenek a hutobe valamit es elpakolnanak maguk után. ha elszedem a pénzüket akkor sose jutnak előrébb sajat lakas ügyileg. de ha évekre terveznek nálunk lakni, akkor elfogadnam a pénzt.
2015. aug. 4. 13:48
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
Telefonszámlát nem fizetném nekik, de szerintem elég. Szerinted kevés? Mennyit kéne fizetniük?
2015. aug. 4. 13:52
 6/22 anonim ***** válasza:
33%

4-es,

és neked lenne annyi pénzed hogy eltartsd őket csakúgy? nem semmi helyen dolgozol te sem akkor :)...

50 ezer? kevés. Én egymagam adtam haza anno 20 ezret, amit hozzám is vágtak szavakkal hogy kevés (pedig ők kértek ennyit), majd szólt anyu hogy innentől 30-40-et kér legalább. Ugyanez a testvéremtől is.

Közben a saját dolgaimat megvettem magamnak (pl. ruhák), majd amikor látta az arcomon, hogy mennyire örülök a ruhámnak,amiért végre én dolgoztam meg, hozzám vágta hogy apámnak és neki köszönjem, ne magamnak, mert rajtuk spóroltam meg az árát, azzal hogy nem adok elengedő pénzt haza.. Nah de nekik ez a kabát akkor sem volt költség, hanem megkerestem az árát, és nem pluszba tőlük kellett kunyerálni rá a pénzt....ezt elfelejtették...

2015. aug. 4. 13:57
 7/22 anonim ***** válasza:
35%

6-os vagyok,

"anno" ez 1 éve volt amíg otthon laktam :D azóta elköltöztem

2015. aug. 4. 13:57
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
6os azért mert neked ilyen bunkó szüleid vannak, nem biztos hogy másnak is.
2015. aug. 4. 14:06
 9/22 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, ezt nem itt és mi fogjuk eldönteni. Te tudod, mennyit költesz ezekre a dolgokra, mennyit bír a saját pénztárcád, mennyire tudod,-akarod segíteni őket.

Az biztos, ha külön lennének mondjuk albérletben, ennyi egy embernek is édes kevés. Ha kevesled a hozzájárulásukat, ezt velük kell megbeszélni. :)

2015. aug. 4. 14:14
 10/22 anonim ***** válasza:
83%

"4-es,

és neked lenne annyi pénzed hogy eltartsd őket csakúgy? nem semmi helyen dolgozol te sem akkor :)... "

Nem a 4. vagyok, de én is írtam, hogy nem kérnék pénzt.

Lehet, hogy "nem semmi helyen dolgozok", de kérlekszépen ne sajnáld tőlem azt, amit a gyerekeimnek nyújtani tudok/szeretnék!

2015. aug. 4. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!