A Károlyi vezetéknév cigány eredetű?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki udvarol nekem, kicsit kreolbőrű, a szeme is sötétbarna a haja meg fekete, a vonásai nem cigányosak de hallottam olyat hogy a Károlyi az cigány vezetéknév.
Viszont megnéztem pár rokonát, fehérnek tűnnek
2015. aug. 3. 18:42
1/19 anonim válasza:
Nekem is van Károlyi vezetéknevű ismerőseim, és bizony mind cigány.
2/19 anonim válasza:
Nekem is van több ismerösöm és egy sem cigány, még véletlen sem.
3/19 anonim válasza:
Én is ismerek Károlyit, nagyon nem cigány :D
4/19 anonim válasza:
Még véletlenül sem cigány. Inkább nemesi ősökre utal.
Még soha nem hallottam Károlyi nevű cigányt.
5/19 A kérdező kommentje:
akkor jó, remélem nektek lesz igazatok:D
2015. aug. 3. 19:07
6/19 anonim válasza:
Miért lenne az? Egyrészt manapság a név már semmit sem jelent, másrészt meg Károlyi az nemesi eredetű vezetéknév...
És amúgy meg, mi van akkor, ha mondjuk roma származású a srác? Ezen fog múlni a dolog?
7/19 anonim válasza:
Én is csak cigány "Károlyi" családnevűeket ismerek.
8/19 A kérdező kommentje:
hát sok múlik ezen sajnos, igen.
2015. aug. 3. 20:23
9/19 anonim válasza:
Sógorom is Károlyi, és ő cigány.. De rendes fazon.
10/19 anonim válasza:
akkor szégyelld magad. Remélem, hogy még idejében rájön a fiú, hogy milyen felszínes vagy, és ő hagy ott téged, még mielőtt kiderülhetne a származása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!