A párom kb.2 hete nem kívánja a szexet, szerinte minden
ugyanúgy megy és mindig ő kezdeményez. Szerintem viszont
kamuzik. Megcsalás van a dologban. Mit tegyek?
De amúgy én meg biztos vagyok benne, hogy nem csal meg. Mert nálunk is pontosan ugyanez volt. Még a nimfomániás rész is stimmel.
2010. márc. 7. 14:32
Nézd, sokszor izgalmas a tiltott gyümölcs, illetve az ami nem a miénk...
Rólad tudja, hogy az "övé" vagy. Nincs ami ösztönözze őt...Mi lenne ha kiöltöznél "dögösen", új frizurát csináltatnál és pár este elmennél a barátnőiddel szórakozni? Ne szólj neki különösebben semmit, de lássa rajtad, hogy jól érezted magad. (Tulajdonképpen kicsit féltékennyé kellene tenni.) Közben járjál el futni. Hátha segít, vagy legalább előreviszi az ügyet.
A megcsalásra nem kérdeztél még rá?
2010. márc. 7. 14:35
Vagy ha mersz sztriptízelj neki, vagy vegyél ilyen "játékokat". Az a lényeg dobd fel. Hidd el, hogy tényleg csak unalmas, és nem téged un hanem magát már a szexet, hogy mindig ugyanaz van.
Azért még be ne beszéld magadnak, hogy megcsal! Csak úgy tudsz, tudtok változtatni ezen, ha új színt visztek bele a dologba. Próbáljatok egymás előtt maszturbálni, mondj nekem egy olyan pasit, akit nem izgat fel egy ilyen! Vagy valami dögös fehérnemű, táncolj neki, sztriptízelj, igyatok egy kis pezsgőt, beszélj neki közben vad dolgokat. Ezek mind, mind izgatják a pasikat. Válaszd ki, melyik áll közelebb hozzád és csináld azt. Vagy azt is csinálhatjátok, hogy nem juttok el a csúcsig, hanem megálltok, hogy ok, majd holnap folyt.köv. Hidd el, hogy várni fogja a holnapot. Csak egy kis kreativitás! Ne beszéld be magadnak egy-egy kósza elejtett mondatból, hogy megcsal és hogy nem kíván. Erőltesd magadra egy kicsit a kezdeményezést, ne tereld el azzal, hogy úgysem kíván, akkor nincs kedvem. Majd megjön a kedved, ha látod rajta, hogy megveszik érted..... Sok sikert!
Teljesen igaza van az utolsónak! Amúgy az orális szex, és a kádban fürdés nem nevezhető változatosságnak. Ez alap. Valahogy fel kell dobni.
2010. márc. 7. 14:38
2010. márc. 7. 14:39
37/50 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy az orál meg az ilyenek alap dolgok, csak a egyik válaszoló kérdezte hogy szokott-e lenni orál és erre válaszoltam.
Sztriptízeltem és masztiztam is előtte ajjajj nem is egyszer! Ezért vagyok teljesen kiakadva, mert tényleg mindent kipróbáltunk már és semmi ötletem nincs!
38/50 A kérdező kommentje:
Látjátok mennyi mindent mondtok hogy próbáljuk ki és ki is próbáltuk ugye így már érthetőbb hogy aggódok azon hogy megcsal?
39/50 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a válaszokat rendesek vagytok. Már egyre jobban kiborít ez a dolog már bőgtem is egy sort. Ha nem mondja el min változtassak akkor hogy csináljam? Én egyedül oldjam meg a problémát főleg hogy nem is tudom mi a baja.
Ezért gondolom hogy megcsal.
14.35 vagyok. Hát ha már "mindent csináltatok" és így is unja, akkor nem a szexet, hanem Téged unt meg. Egyébként millió egy dolog van, ami változatossá teheti a szexet, ha ezt mind kipróbálnátok, amire a végére érnétek, már nem tudná mi volt az első és kezdhetnétek elölről és nem unná meg. Mert ha igen, akkor nincs sok segítség....
2010. márc. 7. 14:47
Kapcsolódó kérdések: