A párom kb.2 hete nem kívánja a szexet, szerinte minden ugyanúgy megy és mindig ő kezdeményez. Szerintem viszont kamuzik. Megcsalás van a dologban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régebben kezdeményeztem, de akkor megkaptam azt hogy ninfomániás vagyok... Szóval ezért gondolom hogy hazudik.2010. márc. 7. 13:27
11/50 A kérdező kommentje:
Hát ki? Megkapott tőlem mindent.
2010. márc. 7. 13:50
12/50 anonim válasza:
És? Szerinted ettől működik egy kapcsolat? Az már nem is gáz, hogy ugyanolyanok a hétköznapok? Hogy ugyanolyan mindig a szex?
Szerintem vegyél vissza az egódból, és változtass...
13/50 A kérdező kommentje:
Milyen ego? Ő maga mondta még pár hónapja hogy mindent megkap tőlem. Nem tudom mit változtassak magamon.
2010. márc. 7. 13:57
14/50 anonim válasza:
jaj jézusom...
Oké, megadtál neki mindent.
De attól még UNALMAS...
"A kérdező kommentje:
A szex mindig ugyanúgy megy tehát unalmas neki!!!"
15/50 anonim válasza:
Kérdezz rá mit szeretne mik a vágyai.. Viszont ha un téged akkor lehet az is a háttérben hogy egyáltalán nem kíván, ilyenkor már nehéz úja felmelegíteni a dolgokat sztem a kapcsolatnak vége.. Ha nem kíván akkor már kihűlt, visszaállítani vagy erőltetni a dolgokat nem lehet.
16/50 anonim válasza:
A párod csak ennyit mondott, hogy unalmas a szex? Ő próbált valamit változtatni? Rávenni dolgokra, amivel feldobhatnátok? Amúgy nem tudom hogyan lehet a szexet önmagát unni. Ha jobban belegondolok az evés és ivás is egy elég unalmas dolog, mégis eszek. Szóval ha nincs valami egészségügyi/mentális problémája, akkor valószínűleg csak a veled való szexet unja. Ha szeret akkor viszont nem várhatja el, hogy ezt te egyedül old meg, mint valami kiszolgálószemélyzet...
17/50 A kérdező kommentje:
Mondta hogy ki kéne találni valamit. Kérdeztem hogy mit vagy 3szor is de mindig azt mondta nem tudja.
2010. márc. 7. 14:08
18/50 anonim válasza:
Az a minden jó amit megkapott tőled, kinek jó?
Lehet, hogy csak neked.
19/50 anonim válasza:
Szerintem figyelned kellene,más területen is változik e,ne feledd,ha önmagadat kívánatosnak érzed,mások is annak látnak majd.
20/50 anonim válasza:
Ha nem mondja akkor próbálkozz a kényeztetéssel pl orálisan szoktad neki..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!