Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk, nektek jó a...

Lányok, fiúk, nektek jó a szüleitek kapcsolata?

Figyelt kérdés
Van olyan házasság, ami 20 év után is békés és meghitt? Ahol hűségesek a társak egymáshoz? Ahol szeretik, tisztelik egymást a felek, és mindketten kiegyensúlyozottak, boldogok, és nem bánták meg egymást?
2010. márc. 7. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos van, de én sajnos nem ismerek ilyet.
2010. márc. 7. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleim pont ilyenek. több, mint 20 éve élnek boldog házasságban, 2 gyermek született, nem bánták meg egymást! :) És nem válnának el semmi pénzért sem. Pedig van a lakóhelyemen(falumban) nem 1 olyan pár, aki néhány éves házasság, és gyermekek után elváltak egymástól! És olyan férfival/nővel jöttek össze, akik szintén házasok, gyermekkel :( Számomra ez borzasztó érzés, h nincs bennük hűség, kitartás egymás iránt :(

20/L

2010. márc. 7. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Az én szüleim ilyenek voltak, de már csak Édesanyám él. Az én házasságom is ilyen, de mi még csak a 4. évünket tapossuk, így csak remélni tudom, hogy 20 év múlva is ezt mondom majd.
2010. márc. 7. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
sajnos az én szüleim nem ilyenek, már 16 éve elváltak. Viszont az egyik legjobb barátunk szülei 34 éve kitartóan, tiszteletben, szeretettel együtt élnek. Ha rájuk nézek látszik, hogy mennyire szeretik egymást. Szinte hihetetlen!!! Sajnos mindketten rokkantnyugdíjasok, de együtt csinálnak mindent főzéstől a takarításon át a vasalásig mindent! Tehát ők tényleg olyanok, amiről csak álmodik sok ember.
2010. márc. 7. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Szüleim már 22 éve házasok, és nagyon jól megvannak ilyen hosszú év után, azt nem mondom hogy nincsenek kisebb veszekedések..:-) És megvannak mint a befőtt. van egy bátyám aki 21 éves, én meg 19:-) Örülök hogy a szüleim jól megvannak.
2010. márc. 7. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen jó!Szüleim 1980-ban házasodtak össze és nagyon szépen élnek.Hűség is megvan mert még ennyi év után is úgy turbékolnak mint a galambok.Kiegyensúlyozott ,békés családban nőttem fel.28 éves nő
2010. márc. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!