Hogy értessem meg vele, hogy ez így nem igazságos?
neked van igazad. én a helyedben azt tenném, hogy megvárnám az összes számlát.50%-át az ő fizetéséből, 50%át a tiédből. nagybevásárlásoknál szintén fizetni felesbe
ez egyátalán nem korrekt,ahogyan most csináljátok...nehogy már ne mehess el fodrászhoz néha, vagy neked kelljen kérni tőle..tényleg olyan mintha zsebpénzt kérnél..így ő érzi magának a janinak pedig szánalmas hogy az asszony fizeti az összes számlát és ő képes közös kasszának nevezni...szankciókat kell bevezetni. nyilván megérdemelsz egy fodrászt ha ő drága parfümöt vesz
Csináljátok fordítva.
Nálunk is úgy van, hogy én (a férfi) rendezem csoportos beszedéssel a közüzemi számlákat, biztosításokat. Hisz nekem nagyobb a fizetésem. A feleségem rendezi a kaját a számlájáról. Nyilván ha nehéz dolgokat kell venni (krumpli, hús, ásványvíz) azt én cipelem haza.
Szóval írassátok át a közüzemi számlákat apuci számlájára!!!
Majd megtudja, mi a közös kassza!
A párodnak érdekes felfogása van a közös kasszáról.
Ugyanis a kiadások oldalán vannak a közös kiadások meg a tieid - azaz a közöset is meg a tiedet is a TE pénzedböl kell fizetni -, a pénznél meg van a közös és az övé, amihez neked semmi közöd.
Számold össze, hogy mennyi a közös kiadásotok (számlák, kaja, egyéb) fele, adj a kezébe a tételes listát, hogy mire kell a pénz, és szépen kérd el tőle. A maradék pénzét pedig ossza be. Hihetetlenül önző alak, ha ő étteremben kajál, márkás holmikban jár, te meg még fodrászhoz sem mehetsz el.
Ha a gyereknek kell valami akkor is húzza a száját, vagy azt alapból megveszed te?
Kérdező, ez nem közös kassza.
"Ami a tiéd, az az enyém is, ami meg az enyém, ahhoz neked semmi közöd"
Amit nem értek, ez csak a két gyerek UTÁN derült ki? Mert elég kizártnak tartom!!!
Ha viszont eleve ilyen volt, akkor én nem szültem volna ilyen kapcsolatba gyerekeket. Ha meg neked korábban megfelelt, akkor most ne legyél meglepödve, hogy nem változott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!