Olyan kérdsem lenne amire nem talalok valaszt es nem is tudom mi tévő lehetek!?
Nem értek hozzá, de mi köze a szülőknek az apaságihoz?
Menj be legközelebbi kormányhivatalba, okmányirodába, kormányablakhoz vagy én már nem is tudom hogy hívják ezt, és ott kérj felvilágosítást. Ha konkrét segítséget nem adnak, akkor azt kérdezd meg, hová fordulhatsz.
Voltatok az önkormányzatnál? Tuti hogy kellenek a szülei a nyilatkozathoz? Ezt találtam: "Kiskorú anya esetén kirendelt gyámnak, eseti gondnoknak, mint a kiskorú törvényes képviselőjének az apai elismerő nyilatkozathoz írásbeli hozzájárulását kell adnia"
Szerintem elképzelhető egy olyan nyakatekert verzió is, hogy a barátnőd átmenetileg gyámság alá veszik és a gyámhivatal képviselője írja alá neki a szülei helyett. Kérdezzetek ennek utána!
utána néztél ennek vagy csak hallomás alapján hiszed ezt?
én önkinél utánajárnék
hülyeség azt mondani, hogy ennyi idősen elbaxta az életét, hány gyereket neveltek fel ugyanígy szülők? a kedvesem szülei is korán váltak szülővé, az anyukája is csak 17 volt, mikor megszületett a baba, ha akkor elvetetik, akkor sosem jöttünk volna össze
ha a gyerek minden támogatást megkap a szülőktől, nagyszülőktől, akkor nem lesz gond
kérdező az a mondatod viszont nem tetszik, hogy te akartad a gyereket, ez úgy hangzik, mintha rá erőltetted volna
Családsegítőben kérj segítséget.
Ha megvan az apasági, te is lehetsz a baba gyámja, akár hozzád is kerülhet, aztán ha a barátnőd betölti a 18-at, akkor mindegy mit mondanak a szülei, ő is mehet hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!