Egy köz. Oldalon, letiltottam egypár rokont, ismeröst, hogy ne láthassam, hogy tetszikelik a volt exem képeit, kinek jo ez, én őt nem akarom latni, mit csinaljak?
Elég lett volna, ha csak nem követed őket.
Nőjél fel. Nem mindegy neked, ki mit lájkol?
A "volt ex" a jelenlegi párod? Mert ezt jelenti, amit írtál...
A letiltáson kívül nem kell, és nem lehet többet csinálni.
Könnyű azt mondani, hogy sz*rja le az exét.
Persze majd egy idő után ez lesz, de azt ne akarjátok már megmondani senkinek, hogy mit érezzen! Ha még friss és fájdalmas, akkor teljesen érthető, hogy nem akarja nap mint nap látni!
Ha megcsalna a párom, én se akarnám látni, ahogy az új párjával teszi fel a nyaralós fotókat.
És ehhez nem elég, hogy exet törli, attól még ha valaki, aki jelenleg ismerőse, belájkol egy képet, meg fog jelenni a hírfolyamban.
Én is egy csomó olyan ember képét látom, akiket nem is ismerek, mert az ismerőseim lájkolják azokat a képeket.
Ha az a cél, hogy egyáltalán ne lásd, akkor a letiltás volt a legjobb lehetőség.
Ez remélem, nem komoly kérdés.
Ne közösségi oldalakon éld az életed, mert a legtöbb dolog, amit ott látsz, fél másodpercnyi figyelmet sem érdemel. Azt meg nem értem, miért zavar, hogy másoknak tetszik valami, még ha neked nem is. Nőj még fejben és legyél kicsit toleránsabb. Vagy legalábbis tegyél magasról az ilyen jelentéktelen ostobaságokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!