Mit csináljak a szüleimmel?
Pont 2 hete halt meg egy nagyon közeli ismerősöm, inkább barátom. Azóta szinte minden nap sírva kelek. Pénteken volt a temetése. Szörnyen megviselt. Tegnap végigsírtam szinte az egész napot és a szüleim közben folyton azt hajtogatták, hogy hagyjam már abba. Ezt nem nagyon értem. Nem pont nekik kéne megvígasztanliuk? Apám egyfolytában ordibál velem, hogy "Nem hiszem el hogy már megint bőgsz, hagyd már abba!", és anyám is besegít neki..
Mit tegyek, hogy végre megértsék, hogy nagyon fontos volt nekem az az ember, akit most elveszítettem?
L/15
Szüleid eléggé túloznak ezzel a viselkedéssel, de úgy néz ki neked kell erőt venni magadon.
Nagyon sajnállak, nekem anyukám halt meg ilyen idős koromban, és nem sokan voltak mellettem. Sajnos neked is egyedül kell ezzel szembe nézned, ne hagyd, hogy a gyász felemésszen! Elhiszem, hogy eszméletlenül fáj, de az élet megy tovább, akármilyen kegyetlen.
Szüleiddel ne törődj, amilyen az adjon Isten...
Biztosan megértették, hogy fontos volt neked az illető. Le merem fogadni, hogy pár napig vígasztaltak is, de biztos úgy érzik, itt lenne már az ideje hogy abbahagyd a sírást.
Te is elé önző vagy ám hallod, hogy csak azt várod hogy megértsenek téged. De te hol érted meg őket pl? Egész nap csak a bőgésedet hallgatják, meg akkor csendben kell lenni, mert szegény kislány kivan, és csak őt pátyolgatni... Apád gondolom besokallt.
Nem értem miért vagy felháborodva. Megértették. Tolerálták. vígasztaltak, de most már elég volt. Ha bőgni akarsz, tedd mostmár egyedül, nem kell őket az őrületbe kergetned.
Emellett gondolom azért is idegesek, mert nem tudják mit csináljanak veled, hogy normális legyél megint, és ne csak sírdogálj. Biztos úgy gondolják, hogy ha így folytatod megkattansz. És valljuk be, lehet benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!