Távkapcsolatban elnéznétek, ha a másik kielégíti a fizikai szükségleteket?
szia. az én párom rettentően ragaszkodó, hűséges. soha nem nézném ki belőle, hogy ilyet tenne. de amúgy én sem nézném el!
ő németországban dolgozott, havi 1x találkoztunk egy hétre, és tudom, hogy nem csalt meg... mindig mesélte, hogy a társai elmentek a night clubba, de ő otthon maradt, emiatt még cikizték is...
jelenleg is 250km van köztünk a munkája miatt, 2-3 hetente tudunk találkozni. most sem csal meg, tudom, érzem... akik igazán szeretik egymást, nem csinálnak ilyet, szerintem!
én nem bírnám elviselni, hogy máshoz nyúljon, vagy hozzá más érjen... ugyanigy magamra is értem, nem engedném, hogy más hozzám nyúljon!
Én távkapcsolatban élek a párommal. Egyetemisták vagyunk, fel sem merül ilyesmi. Szerintem nagy gerinctelenség és egyébként ízlés dolga az egész. NEkem nem lenne gusztusom valaki olyannal lefeküdni akit nem szeretek, apáromat sem aláznám meg. É s ő sem engem.
Ha nem működik a távkapcsolat, mert az egyik fél állandóan b.szni akar akkor szerintem semmi értelme.
Soha semmilyen körülmények között nem bocsájtanám meg a megcsalást...
Szia! Én írtam a vigyázós dolgot. Szerintem ezt igazán azóta veszi komolyan a párom, mióta megvan a 2 gyerek, mert az ő egészségük még fontosabb. Tehát, ha más nem, azért rájuk tekintettel van és nem csinál "hülyeséget".
Amúgy természetesen én is bízom benne, de ugye az ördög és a férfi nem alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!