Csak nekem furcsa, hogy a szülők válás után együtt veszik meg az iskolai dolgokat?
Figyelt kérdés
Párom 5 éve vált el. Az elején nagyon rossz volt a kapcsolatuk, ezért alakult ki ez a dolog; így nem anyuka vette meg a dolgokat és szólt hogy mennyit kell fizetni, hanem közösen döntenek és nincs vita.
Jövő hétvégén mennek. Nekem ez kicsit furcsa.
Mi a véleményetek?
2015. júl. 26. 17:53
21/25 anonim válasza:
Itt most nem a közös programokról van szó,az teljesen más tészta.Mert ha szerveznek közös pikniket,vagy mozizást az egy dolog.De itt a suli felszerelést veszik meg együtt,nem sok pasi van aki ebben örömét lelné,és elmenne akkor is ha nem muszáj.Én nem tartom ezt annyira természetesnek.
22/25 anonim válasza:
Te most féltékeny vagy?
Felesleges. Ugye nem hiszed, hogy a papírboltban dugja meg az exét? Nem véletlen váltak el, és nem véletlen él veled, de ha ilyen kicsinyes vagy, akkor nem sokáig fog.
23/25 anonim válasza:
Mit nem adnék hogy apjuk besegítene a tanévkezdésbe...
24/25 anonim válasza:
"papírboltban dugja meg az exét"
xD
25/25 anonim válasza:
a parod es az ex kozotti bizalmatlansag oriasi
Siman egy bevasarol masiknak atkuldi a blokokat igy elintezve
Micsoda drama iskolakedezi bevasalas kozossen mintha valami oriasi dolog lenne megvenni a fuzteket es a tornacipot eltebevago
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!