Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem furcsa, hogy a...

Csak nekem furcsa, hogy a szülők válás után együtt veszik meg az iskolai dolgokat?

Figyelt kérdés

Párom 5 éve vált el. Az elején nagyon rossz volt a kapcsolatuk, ezért alakult ki ez a dolog; így nem anyuka vette meg a dolgokat és szólt hogy mennyit kell fizetni, hanem közösen döntenek és nincs vita.

Jövő hétvégén mennek. Nekem ez kicsit furcsa.

Mi a véleményetek?

2015. júl. 26. 17:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
32%
Itt most nem a közös programokról van szó,az teljesen más tészta.Mert ha szerveznek közös pikniket,vagy mozizást az egy dolog.De itt a suli felszerelést veszik meg együtt,nem sok pasi van aki ebben örömét lelné,és elmenne akkor is ha nem muszáj.Én nem tartom ezt annyira természetesnek.
2015. júl. 29. 21:51
 22/25 anonim ***** válasza:
80%

Te most féltékeny vagy?

Felesleges. Ugye nem hiszed, hogy a papírboltban dugja meg az exét? Nem véletlen váltak el, és nem véletlen él veled, de ha ilyen kicsinyes vagy, akkor nem sokáig fog.

2015. júl. 30. 03:11
 23/25 anonim válasza:
86%
Mit nem adnék hogy apjuk besegítene a tanévkezdésbe...
2015. aug. 7. 00:09
 24/25 anonim ***** válasza:
78%

"papírboltban dugja meg az exét"

xD

2015. aug. 7. 09:30
 25/25 anonim ***** válasza:
41%

a parod es az ex kozotti bizalmatlansag oriasi

Siman egy bevasarol masiknak atkuldi a blokokat igy elintezve

Micsoda drama iskolakedezi bevasalas kozossen mintha valami oriasi dolog lenne megvenni a fuzteket es a tornacipot eltebevago

2015. aug. 7. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!