Csak nekem furcsa, hogy a szülők válás után együtt veszik meg az iskolai dolgokat?
Figyelt kérdés
Párom 5 éve vált el. Az elején nagyon rossz volt a kapcsolatuk, ezért alakult ki ez a dolog; így nem anyuka vette meg a dolgokat és szólt hogy mennyit kell fizetni, hanem közösen döntenek és nincs vita.
Jövő hétvégén mennek. Nekem ez kicsit furcsa.
Mi a véleményetek?
2015. júl. 26. 17:53
11/25 anonim válasza:
Te úgy csinálod, más meg amúgy. Kérdés?
12/25 anonim válasza:
Az én párom is jóban van a volt feleségével, aki azóta férjhez is ment, és van még egy gyereke. Néha velük együtt szervezünk programokat is. Nincs ezzel semmi gond, sőt, sokkal jobb a gyereknek is hogy a szülei nem marják egymást. Elmúlt a szerelem, elváltak, de ettől még a jó viszony megmaradt.
13/25 anonim válasza:
10. Itt nem arról van szó hogy a nő debil és nem tud egyedül vásárolni. Csak a gyerekkel kapcsolatos dolgokban van amikor mindketten ott akarnak lenni. Szeretik a gyereket!
14/25 anonim válasza:
Ideális esetben az elvált szülők a gyerekkel kapcsolatos ügyeket nem csak bankszámlán és bíróságon keresztül rendezik.
15/25 anonim válasza:
Nekem furcsa.Elég nagy bizalmatlanságra vall.Az egyik nem bízik a másikban,hogy tényleg azokat veszi meg ami kell a gyereknek,vagy,hogy anyagilag normális keretek között marad.Nem értem az ilyeneket.
16/25 anonim válasza:
Ne irigykedj ribi. Majd ők intézik a saját gyerekük dolgait.
17/25 anonim válasza:
én ismertem olyat, ahol annyira jóban voltak, hogy anyuka kapott egy csokor virágot a gyerek születésnapjára apukától, mondván, hogy neki köszönheti a gyereket + segítettek egymásnak ahol tudtak...nem kell feltétlen marni egymást válás után, pláne, ha van közös gyerek
18/25 anonim válasza:
Ketten csinálták a kölyköt. A drága párod is ott volt. Úgy ám.
19/25 anonim válasza:
Gondolom, a te exed nem csinálja ezt és ez bxssza a csőröd.
20/25 anonim válasza:
Teljesen normális, mindehol így kellene. Több párt is ismerek, ahol közös program is van, akár új párokkal is együtt, Pl egy télapó ünnepség, táncfellépés, eleve az apa, anya nézi meg a gyerkőcöt, aztán ha akarnak jönnek az új párok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!