MI lehet a Férjem baja?
16 éves házasok vagyunk!3 éve ÉN a nappaliban alszom mert a férjem hajnalig Tv.-ik(a hálószobában van a TV!),én nem tudtam aludni mellette volt olyan amikor szépen megkértem hallkítsa le....megvert!Egyzser betelt a pohár és kicuccoltam a nappaliba!A gyerekek megértik de ha vendég jön magyarázkodom amikor észreveszik!
Minden kis dologra ugrik veszekszik ha én nem szólól kozzá ő sem!
Most külföldön dolgozik sose telefonál haza,2 hétig bírtam most is és felhívtam mert agyerekek hiányolták ..kb.1,5 percet beszéltünk vele!
Mi lehet a baja?
Én nem élnék megaláztatásban egy olyan férfivel aki nem hogy nem szeret, de még csak nem is tisztel.
De mindenkinek joga van elrontani a saját életét.
Bizony azt sokszor kérdezem magamtól,hogy normális vagyok.-e..:(De 18 évesen mentem férjhez menekültem otthonról...nekem nem volt más soha rajta kívűl!De ezt sem hiszi el..semmit sem hisz el..mindig ami a baráti társaságna történik.pl megcsaalják egymást és szétmennek...azt mondja mi is így járunk!Volt oylan,hoyg kizavart mezitláb az utcára - 10 fokba és aztmondta kotródjak innen!Karácsonykor lepatkányozott,mert nem engedtem részegen beülni az autóba!
Hova mennék?Nincs senkim.Albérletet sem tudodk fizetni!
Tudom hülyének tűnök....de nekem nincs rajta kívűl senkim:(
A gyerekeimet meg nem vihetem az utcára?
Szerintem van szeretője...
Az lenne a legtisztább, ha külön válnának útjaitok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!