Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MI lehet a Férjem baja?

MI lehet a Férjem baja?

Figyelt kérdés

16 éves házasok vagyunk!3 éve ÉN a nappaliban alszom mert a férjem hajnalig Tv.-ik(a hálószobában van a TV!),én nem tudtam aludni mellette volt olyan amikor szépen megkértem hallkítsa le....megvert!Egyzser betelt a pohár és kicuccoltam a nappaliba!A gyerekek megértik de ha vendég jön magyarázkodom amikor észreveszik!

Minden kis dologra ugrik veszekszik ha én nem szólól kozzá ő sem!

Most külföldön dolgozik sose telefonál haza,2 hétig bírtam most is és felhívtam mert agyerekek hiányolták ..kb.1,5 percet beszéltünk vele!

Mi lehet a baja?

2010. márc. 6. 12:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
60%
Ezek előtt normális volt?
2010. márc. 6. 13:04
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Fene tudja,de mar nem szeret az biztos
2010. márc. 6. 13:05
 3/33 anonim ***** válasza:
91%
A ferjednek semmi,egyszeruen sik paraszt.De neked annal tobb.Megalaz,megver,gyakorlatilag utal te meg mellette eled le az eletedet?Fozol,mosol ra?Tedd mar fel a kerdest,hogy normalis vagy e?
2010. márc. 6. 13:06
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Szereted még? Mert ha nem, ezek után szerintem felesleges vele élned! Én az első verésnél ott hagytam volna és elválnék. Miért tűröd, hogy megalázzon egy másik ember?
2010. márc. 6. 13:07
 5/33 anonim ***** válasza:
93%

Én nem élnék megaláztatásban egy olyan férfivel aki nem hogy nem szeret, de még csak nem is tisztel.

De mindenkinek joga van elrontani a saját életét.

2010. márc. 6. 13:08
 6/33 A kérdező kommentje:

Bizony azt sokszor kérdezem magamtól,hogy normális vagyok.-e..:(De 18 évesen mentem férjhez menekültem otthonról...nekem nem volt más soha rajta kívűl!De ezt sem hiszi el..semmit sem hisz el..mindig ami a baráti társaságna történik.pl megcsaalják egymást és szétmennek...azt mondja mi is így járunk!Volt oylan,hoyg kizavart mezitláb az utcára - 10 fokba és aztmondta kotródjak innen!Karácsonykor lepatkányozott,mert nem engedtem részegen beülni az autóba!

Hova mennék?Nincs senkim.Albérletet sem tudodk fizetni!

Tudom hülyének tűnök....de nekem nincs rajta kívűl senkim:(

A gyerekeimet meg nem vihetem az utcára?

2010. márc. 6. 13:14
 7/33 anonim ***** válasza:
67%
Keress hivatalos segítséget! Anyaotthon?
2010. márc. 6. 13:15
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van szeretője...

Az lenne a legtisztább, ha külön válnának útjaitok...

2010. márc. 6. 13:16
 9/33 A kérdező kommentje:
Anyaotthon!Kösz nem!
2010. márc. 6. 13:16
 10/33 anonim ***** válasza:
29%
A gyerekekkel kiperelheted a pitsajat.Az ilyen megerdemli.
2010. márc. 6. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!