Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fater folyton csesztet,...

Fater folyton csesztet, amiatt, mert gépezek. Pedig naponta kb másfél órát gépezek. Es e miatt folyton azt mondja: UGY VAN NYOMKODJAD A GOMBOKAT?

Figyelt kérdés

2015. júl. 23. 19:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
67%

Eredetileg nem akartam írni, megfogadtam, hogy a szinten aluli kommentekre nem reagálok (nem érdemes), de ekkora marhaságot nem lehet szó nélkül hagyni.

Attól, mert valaki napi pár órát gépezik, még nem lesz élettelen kocka. Sőt, mellékesen megjegyezném, ezzel szerez olyan kompetenciákat, amiknek a későbbiekben nagy hasznát tudja venni.

Továbbá lehet, hogy kedves szájkaratemester barátom, óriási csalódást okozok, képzeld, olyannyira nem volt dolgom lányokkal, hogy immár 3 éve élek boldog párkapcsolatban, na, nem mint ha bármi köze lenne egy kötekedő névtelen senkinek a magánéeltemhez. (Mellesleg áruld már el, egymagam szerinted hogy tudnám 15%-ra rontani a válaszod értékelését? De sebaj, most, hogy névtelenül beszólhattál, remélem, megnyugott a lelked.)

A helyzet az, hogy nem a középkorban élünk. A számítógép az életünk részévé vált, akár tetszik, akár nem. Nem a középkorban élünk már.

Persze, a mértéktelen gépezést, amikor az már az élet többi részének rovására megy, én sem támogatom. Az embernek kell, hogy mellette legyen szociális élete, hobbija, ha fiatalabb, akkor fordítson kellő gondot a tanulásra, ha idősebb, akkor pedig a munkájára. De ettől még nem lesz fú, de rossz, ha valaki a számítógépét is használja.

Sőt, tudod, van, akinek ez a munkaeszköze. Van, akinek a számítógép egy tanulmányi segédeszköz. Sőt, képzeld, lehet, hogy valaki épp a barátaival, vagy a barátnőjével beszélget a számítógépe segítségével, mert jóval olcsóbb, mint a telefon vagy az sms, és az embernek nem csak a közvetlen szomszédságában vannak barátai, ismerősei, ahová bármikor át tud szaladni.

Az meg már tényleg öngól, hogy az élettelen kockázza a másikat, aki pont azt csinálja, amiért ő másokat annak tart.

2015. júl. 23. 21:08
 22/33 A kérdező kommentje:
Koszonom!minden jot
2015. júl. 23. 21:23
 23/33 anonim ***** válasza:
A családi kommunikáció látom itt sem működik....
2015. júl. 23. 21:25
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

"Sőt, mellékesen megjegyezném, ezzel szerez olyan kompetenciákat, amiknek a későbbiekben nagy hasznát tudja venni. "

Igen, igen, peldaul az öööö, azt nem is, akkor az ize, ja azt sem.

Mondanal nehany peldat?

2015. júl. 23. 21:47
 25/33 anonim ***** válasza:
34%

itt nem a gépezés a probléma.

gondold el inkább az ő helyzetét.

összejött egy nővel,szerzett egy lakást-házat,lett egy gyereke,akiből meg lett egy férfi aki az ő lakásában csövezik.

megmondom őszintén én sem nagyon tolerálnék egy másik felnőtt férfit a lakásomban hogy ott keljen kerülgetni,meg lázadozna szemtelenkedne,ezért is örülök hogy lányom van.

szóval le kell koccolni szépen mert az az ő lakása.

és az egy elkerülhetetlen dolog ha felnőtt férfiak élnek egy háztartásban hogy folyamatosan ba-szogatni fogják egymást.

2015. júl. 23. 21:53
 26/33 anonim ***** válasza:
74%

Fater egy analóg generáció tagja, nem érti, mi hasznod származik a gépezésből. De majd az idő bebizonyítja, kinek van igaza.

Ha tényleg 22 éves lennél, ahogy a nevedben szerepel, jelzem, hogy ennyi idősen már önellátó voltam, és külön éltem. Igaz, netem csak 25 éves koromra lett, de leginkább a munka miatt. Ha külön élsz, senki nem szól bele, hogy osztod be az időd, de a felelősség is csak a tiéd.

2015. júl. 23. 22:20
 27/33 anonim ***** válasza:
57%

ez már rendszeres tevékenyégnek számít, ami kb sehova nem visz, üresjárat(kivéve munkaügy)

persze hogy szomorú, hogy ennyi időkre zombi az ember, leredukálva a személyes kontaktokat

2015. júl. 24. 02:07
 28/33 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok
2015. júl. 24. 08:53
 29/33 A kérdező kommentje:

de hallod...bejön a szobámba amikor skypeolok elkezdi: na mivan megint bu*iskodol?...

haverok meg elrohogik magukat :/

2015. júl. 24. 08:54
 30/33 anonim ***** válasza:
60%

#24: 14-20 éves koromig elég sokat ültem a gép előtt volt, hogy napi 18-20 órát...főleg a programozást tanultam önállóan egymagam! senki nem segített, nem kértem segítséget...

Ma 3 szakmám van, van barátnőm, 2. munkahelyemen ülök (nem minimálbérért :) ), és látod milyen jó a munkám? van még GYK-zni is időm :P annak köszönhetően, hogy akkor annyit tanultam :) am én azzal nem értek egyet ha valaki ül a gép előtt napi 10-12 órát és nem csinál semmi hasznosat...pl facebookon függ, vagy 344.-jére viszi ki a NFS-t :D

Online játékoknak bizonyos szintig van értelme, de azt sem szabad hagyni, hogy beszippantson...

Én pl egy online játékból több éve megismert sráccal találkozok ma, hétvégén a legjobb barátommal leszünk a nyaralójukban akit szintén neten ismertem meg, persze vele többet találkozok személyesen is, nem évi 1-2x :)

Pl online játékban volt egy ajánlat ahol 50-100 értékben tudtam volna Erzsébet utalványt venni, csak akkor még nem tudtam pontosan mire jó és mindenki azt mondta, hogy sz4r, mert kevés helyen váltják be, nem lehet piára, cigire költeni.....

Én egy nap 14-16 órát is ülök gép előtt...ebből hétköznap 8-9 óra főállásban fizetésért...

De ha valaki ott ül 1-24 óráig és semmi értelme nincs az tényleg felesleges...

Lehet a kérdező apja nem tudja mit csinál, vagy tényleg teljesen felesleges dolgot csinál...nálunk is volt olyan időszak amikor hitték, hogy egész nap játszok...aztán rájöttek, hogy mégsem :D

22F

2015. júl. 24. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!