Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fater folyton csesztet,...

Fater folyton csesztet, amiatt, mert gépezek. Pedig naponta kb másfél órát gépezek. Es e miatt folyton azt mondja: UGY VAN NYOMKODJAD A GOMBOKAT?

Figyelt kérdés

2015. júl. 23. 19:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
Élettelen kockázik az aki épp most készül monitorharcot vívni és óbégat a nagy életről miközben most is gép előtt ül vagy a telefonját nyomkodja :)
2015. júl. 23. 19:18
 12/33 anonim ***** válasza:
79%
Részvétem. Én 20 éve napi sok órát gépezek, ez részben elkerülhetetlen, részben nem annyira jó, de ebben van ám minden, tudományos filmek, programozás, design munka, rajz... Természetesen nem töltöm az életemet a gép előtt. Úgyhogy nem értem, mi lehet pár órával gond, kivéve, ha nagyon alja dolgokat csinál alatta az ember a gépen (nálam a gyk-függés a legrosszabb pont).
2015. júl. 23. 19:19
 13/33 anonim válasza:
16%

Nem tudom hanyadik válaszoló.. Hát bocs nem. :D

Sportoló vagyok és óriási vihar van ezért nem tudok menni és ebben a voharban senki nem jön ki.

Szóval ezt bebuktad :)

De ha én kényszerből itt ülök olvasgatni és te meg egyfolytában (gondolom) akkor ki az élettelen kocka? :)

Ja és bocs.. Pizzaparty kezdete előtt írom ezt.

(nem.. Nem a havi 58. Pizzámat eszem)

Na csá :)

2015. júl. 23. 19:24
 14/33 anonim ***** válasza:
91%
ez kész ez az ember :'DDD
2015. júl. 23. 19:28
 15/33 anonim ***** válasza:
82%

Kedves 10. válaszoló! Én egy 20 éves lány vagyok, van párom, de nem lehetünk együtt a nap 24 órájában, így néha jól esik leülni ide.

Kicsikét gondolkozhatnál drága :)

2015. júl. 23. 19:28
 16/33 anonim ***** válasza:
83%

Én van, hogy egy nap több mint 5 órát ülök a gép előtt, mégse csesztet senki. Be is ismerem, hogy kocka vagyok. És akkor mi van ? :D

- tornázok

- segítek otthon

- elmegyek kirándulni a párommal

- azt csinálok amit akarok

Ráadásul grafikus leszek, úgyhogy még többet fogok...

Sőt, barátom mikor itt van, akkor is néha szoktunk játszani együtt, amikor unatkozunk. Ráadásul még élvezzük is, és ugyanúgy foglalkozunk egymással is.

Elmondom nektek, hogy egyes játékok jobbak, mint valamikor az élet, és elvonja az ember figyelmét a stresszről :P

Én szívesebben fordítom az időmet játékra, mint mondjuk lerészegedésre egy buliban...

És ettől még teljes életet élek, örülök, hogy van sz.gép

és tudok játszani.

2015. júl. 23. 19:41
 17/33 anonim ***** válasza:
90%
Ez a egymás lekockázgatása téma annyira visszatetsző... napi 2-3 óra teljesen normál (ha gépekkel dolgozol, akkor meg persze, hogy kevés), ennyi idő bőven elmehet kis facebookozásra, gykra, filmre... Vagy játékra. Kedves kérdező a faterod maradi, vagy csak egy hŁlye. Pl. nekem is beszólt állandóan anyám régen... 2007 környékén, amikor azt se engedte meg, hogy az akkor 6 éves gépen kicsit játsszam fél-1 órát... És elég ironikus a történet, mert az a gép mai napig jó....
2015. júl. 23. 19:44
 18/33 anonim ***** válasza:
31%
Viccesek vagytok. :D
2015. júl. 23. 20:38
 19/33 A kérdező kommentje:
Kb 4 valaszt kaptam!de azert koszonom...
2015. júl. 23. 20:54
 20/33 anonim ***** válasza:
De amúgy a kérdésedben nincs is megfogalmazva konkrét kérdés.
2015. júl. 23. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!