Fater folyton csesztet, amiatt, mert gépezek. Pedig naponta kb másfél órát gépezek. Es e miatt folyton azt mondja: UGY VAN NYOMKODJAD A GOMBOKAT?
Nem tudom hanyadik válaszoló.. Hát bocs nem. :D
Sportoló vagyok és óriási vihar van ezért nem tudok menni és ebben a voharban senki nem jön ki.
Szóval ezt bebuktad :)
De ha én kényszerből itt ülök olvasgatni és te meg egyfolytában (gondolom) akkor ki az élettelen kocka? :)
Ja és bocs.. Pizzaparty kezdete előtt írom ezt.
(nem.. Nem a havi 58. Pizzámat eszem)
Na csá :)
Kedves 10. válaszoló! Én egy 20 éves lány vagyok, van párom, de nem lehetünk együtt a nap 24 órájában, így néha jól esik leülni ide.
Kicsikét gondolkozhatnál drága :)
Én van, hogy egy nap több mint 5 órát ülök a gép előtt, mégse csesztet senki. Be is ismerem, hogy kocka vagyok. És akkor mi van ? :D
- tornázok
- segítek otthon
- elmegyek kirándulni a párommal
- azt csinálok amit akarok
Ráadásul grafikus leszek, úgyhogy még többet fogok...
Sőt, barátom mikor itt van, akkor is néha szoktunk játszani együtt, amikor unatkozunk. Ráadásul még élvezzük is, és ugyanúgy foglalkozunk egymással is.
Elmondom nektek, hogy egyes játékok jobbak, mint valamikor az élet, és elvonja az ember figyelmét a stresszről :P
Én szívesebben fordítom az időmet játékra, mint mondjuk lerészegedésre egy buliban...
És ettől még teljes életet élek, örülök, hogy van sz.gép
és tudok játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!