Illetlenség lenne esernyőt vinni a temetésre?
Figyelt kérdés
Férjem nagymamáját holnap temetik. Nincs sehol fa, én pedig érzékeny bőrű vagyok és mondtam a férjemnek, hogy fogok vinni egy esernyőt, mert nem szeretnék leégni. Azt mondta, hogy eszembe se jusson, mert az illetlenség, és csak lejáratnám őt a családja előtt, mert falun ez nem szokás. Nyilván nem szivárványszínű ernyőt vinnék...2015. júl. 23. 14:43
11/14 anonim válasza:
Láttam már falun mamókákat nyáron ernyővel közlekedni temetésre.
Ennyit erről...
12/14 anonim válasza:
Nálatok a ravatalozóba nem lehet bemenni? Mi is faluban élünk. Itt van egy nagy ravatalozó. Amire rakják a koporsót az az asztal, abba hűtőszálak vannak. Mivel te közeli hozzátartozó vagy ezért valószínű, hogy te a koporsó közelében fogsz ülni. Ilyen időbe már én is voltam temetésen, és még egy kicsit fáztam is. Azt a 20 percet pedig ki lehet bírni. Meglehet kövezni nyugodtan, de én sem vinnék esernyőt.
13/14 anonim válasza:
Az a baj azzal, hogy "azt a 20 percet ki lehet bírni", hogy végtelenül önző kijelentés.
Én kibírom, te is kibírod. Nem. Nem mindenki bírja ki ugyanazt.
Innentől senki nem kávézzon, mert ki lehet bírni nélküle. Nekem mindennap megy.
14/14 A kérdező kommentje:
Elvittem az esernyőt, nem én voltam az egyetlen. :) A férjem pedig bocsánatot kért, mert bizony ő sem bírta a tűzőnapon és beállt az ernyő alá.
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
2015. júl. 26. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!