Terhességem miatt táppénzen vagyok, amiért a családom elítél. Hogyan kezeljem ezt?
Anyósomon és apukámon nem vagyok meglepődve, tőlük erre számítottam.
De a többiek... jönnek azzal, hogy a terhesség nem betegség, hogy bezzeg xy a munkahelyéről ment szülni, 50 éve nem volt ennyi táppénzes kismama mégis egészségesebb gyerekeket szültek stb.
Már ott tartok, hogy senkit nem látok itthon szívesen, mert előbb-utóbb úgyis ide lyukadunk ki :-(
Tudtok valamit tanácsolni?
Örülök, hogy a férjed kiállt melletted!:)
Ne is törődj másokkal.
Sok boldogságot!
hát figyelj menjenek a fenébe, ök nem tudják milyen veszélyeztetettnek lenni.
én is dolgoztam tulhajtottam magam, lett is vérzésem, na onnantol táppénzre jöttem, merjen csak akárki akármit mondani, a te és a gyerek egészsége a legfontosabb, pláne ha volt vetélésed is már, johogy nem akarsz korházba kerülni megint..nem is értem,
pihenj csak sokat az a lényeg, én átérzem, feküdtem egy ideig én is csak szerencsére itthon, el nem tudják képzelni hogy milyen ez lelekileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!