Terhességem miatt táppénzen vagyok, amiért a családom elítél. Hogyan kezeljem ezt?
Anyósomon és apukámon nem vagyok meglepődve, tőlük erre számítottam.
De a többiek... jönnek azzal, hogy a terhesség nem betegség, hogy bezzeg xy a munkahelyéről ment szülni, 50 éve nem volt ennyi táppénzes kismama mégis egészségesebb gyerekeket szültek stb.
Már ott tartok, hogy senkit nem látok itthon szívesen, mert előbb-utóbb úgyis ide lyukadunk ki :-(
Tudtok valamit tanácsolni?
Na ugye.. tegyél rá, ki mit gondol, te csak a gyerekedre összpontosíts, mint ahogy a 7-es válaszoló. :)
Van olyan helyzet az életben, amikor a családtagjaidnak is kicsit toleránsabbnak kellene lenniük, és ez most az a helyzet!
Gondolom, nincs orvosi diplomájuk, hogy eldöntsék.
Van akinek a terhesség meg sem kottyan, de bizony vagyunk (voltunk, leszünk) még páran, akiknek meg kell küzdeniük azért, hogy gyerekük legyen.
Ne foglalkozz velük. Nincs igazuk.
Semmi okod, hogy ez miatt rosszul érezd magad.
És hogy régen a munkahelyről mentek szülni, meg nem volt ennyi táppénzes. Lehet vetélés is több volt...
Meg azért régen már bocs, de ennyire stresszes világban sem éltek, mint ma...
Nyugodtan vágd bele a képükbe, hogy te babát szeretnél és nem egy újabbat elveszíteni, ha ezt nem értik meg, akkor szégyelljék magukat!
Jézusom! Milyen tapló emberekkel vagy körülvéve?
Az anyós és idegenek még csak csak, de hogy a saját apád sem melletted áll, azt nem értem.
Én is csak annyit tudok mondani, hogy ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!