Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan küzdjem le ezt Tanács?...

Hogyan küzdjem le ezt Tanács? Tipp?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok a barátom 20 éves, és lassan 5 hónapja vagyunk együtt.

Ő szerelmes belém, én is szeretem Őt... mégis bennem van a félelem, nem merek ugy igazán szeretni, mert félek, hogy megjelenik valaki a múltjából, és mindent lerombol, és hogy teljesen összetörik a szívem. Ezt neki is mondtam már, de azt mondja, hogy bízzak benne, mert aki be akar kavarni aztr elküldi valahova... és hogy Ő ENGEM szeret.

De akkor is nagyon féltékeny típus vagyok, tudom beteges, de nemtudom mit tegyek... nagyon féltem...

2010. márc. 5. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Majd benő a fejed lágya :) Amikor valami tökéletes, akkor hajlamos az ember lánya a rosszat keresni benne. Nemhogy elfogadná és örülne neki hogy jó. Előre nézz, ne pedig hátra és ne tedd tönkre a saját boldogságodat, mert egyenes úton haladsz jelenleg felé.
2010. márc. 5. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
az önbizalmadat kell megerősítened, mert annak sajnos híján vagy. tudatosítsd magadban, mennyi pozitív tulajdonságod van, bízz magadban! ezt Neked magadban kell lerendezned, még fiatal vagy, könnyen változol, tedd meg, mert a féltékenység nagyon rossz tanácsadó, és nagyon sok felesleges szenvedést okoz (neki is, de főleg Neked). sok sikert!
2010. márc. 5. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Arra vigyázz,hogy a kapcsolatotokat ne öld meg a féltékenységgel.Bizonyos mértékig egészséges dolog,de csak te tudsz magadon uralkodni,hogy ne vidd túlzásba.Ami mögöttünk van,azt nem érdemes feszegetni.Ha egymásnak az igaziak vagytok,akkor senki nem tud belerondítani a kapcsolatotokba,ha viszont bárkinek sikerül,akkor hagyni kell ezt a hajót elúszni.Fiatal vagy még,nem muszáj most keresned a nagy Ő-t.
2010. márc. 5. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!