Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon félek. Hogyan küzdjem...

Nagyon félek. Hogyan küzdjem le ezt? Normális ez? Mivan ha talál mást?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok, barátom 20. abban a suliban ismerkedtünk meg ahová átjöttem 1éve,itt érettségiztem, neki még 1év van szakmából Ő maradt.

Én egy másik suliba szakmázok pesten...

De félek... hogy mi lesz ha megcsal, vagy megromlik a kapcsolatunk, ő attól fél hogy keveset talizunk majd... de mondta hogy biztosan megoldjuk és nem lesz baj, hiszen az embernek arra nincsen csak ideje amire nem szakít időt. és ne gondoljak olyanra hogy megcsal, mert szeret.

a 7végéket együtt töltjük ez tuti... de félek... az előző párom is megcsalt, akkor kezdődtek a bajok mikor átjöttem ebbe a suliba amibe érettségiztem hamar szét is mentünk... holnap évnyitó, annyira félek, hogy kezdődik valami új, szeretem nem akarom elveszíteni

2011. aug. 31. 22:32
 1/5 A kérdező kommentje:
az én sulim erzsébeten lesz, az övé pest megyében a települést nem irnám ki, tömeggel alig 1órányira 1mástól...vicces de félek
2011. aug. 31. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak a rossz tapasztalat miatt félsz.Vagy nem elég megbízható a barátod?
2011. aug. 31. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha már most ezen stresszelsz akkor ne lepődj meg hogy így is fog történni...

Meg miért nem bízol meg benne? Akkor nem is szereted... a bizalom a legfontosabb.

Ha az nincs meg neharagudj ....

2011. aug. 31. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Vannak olyan párok, akik 250 km-re vannak egymástól, munka/suli/ stb miatt ...és működik! :) Ti meg csak 1 órányira lesztek egymástól! :)

Nem kell arra gondolni, hogy megcsal, mert megmérgezi a szép napjaitokat!

2011. aug. 31. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne félj, én is féltem, de nincs miért:) Engem szeret, és sosem csalt meg és tudom hogy sosem fog:) én sem :) Nagyon szeretjük egymást úgy hogy te se félj:)
2011. aug. 31. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!