Nem bírom az ilyet. Nyitótánc, gyertyafény keringő, aprópénz sepregetés, szexuális jellegű játékok rokonok előtt, tányértörés, menyasszony cipő lopás, galambröptetés és társai... brrr.... a totál felesleges kategória nálam.
2015. júl. 20. 12:17
2/11 anonim válasza:
a nyitótánc szerintem tud elegáns és szép lenni, a többi tényleg a komolytalan marhaság kategória...
2015. júl. 20. 12:20
3/11 anonim válasza:
Tudna szép és elegáns lenni, ha a férfiak tudnának táncolni. De azok, akiket én láttam, a feleségük miatt csinálták, és így olyan kinézete volt, mintha egy barbie baba táncolna egy manóval, aki aznap hall először zenét. Ha a férfi is tud táncolni, akkor szép. Amúgy nevetséges.
2015. júl. 20. 12:22
4/11 anonim válasza:
Nekünk augusztusban lesz az esküvőnk, 50-60 fős lesz, a közeli családtagokkal és barátokkal. Nálunk a nyitótánc annyiból fog állni, hogy kiválasztunk egy számot, és szépen eltáncikálunk rá, de semmi betanult koreográfia, meg kötelező komolyság stb. Egyrészt a vőlegényem nem a táncparkett ördöge, a másik pedig, hogy feleslegesnek tartjuk túlgondolni ezt a részt. Vőfély sem lesz, éppen ezért, mert mi sem akarunk "vicces" játékokat, ami inkább perverz, meg butaság, és semmi tényleges humor és vicc nincs benne. 50 emberre nálunk nem lesz szükség "terelgetésre" sem, szerintem vannak olyan értelmes rokonaink, hogy meg fogják találni az asztalukat, és értik, hogy vacsora fog következni anélkül, hogy valaki rímbe foglalná a húsleves tartalmát....
2015. júl. 20. 12:34
5/11 anonim válasza:
Nekem is csak annyi volt,mint az előző hozzászólónál.Nem tanultunk be semmit,hanem amikor mindenki megérkezett az étterembe,megitták az üdvözlőitalt,a vőfély bemondta,hogy a mi közös táncunkkal kezdődhet a mulatság a vacsoráig.Nem választottunk,hanem amit a zenész gondolt.Egy Magna Cumlaude szám volt,egy lassabb.Normálisan eltáncikáltunk rá,és ennyi.De ha szerettek és tudtok táncolni,emlékezeteset akartok alkotni,akkor tanuljatok be valamit.De szerintem a ruhádra,tortára,a vacsora ízére,a hangulatra jobban fognak emlékezni a vendégek.
2015. júl. 20. 12:48
6/11 anonim válasza:
Ha annyiból áll, hogy a pár kezdi a táncot és a vendégek csatlakoznak hozzájuk, az rendben van.
De - ahogy általában látható -, hogy egyik fél sem tud rendesen táncolni, de feltétlen valami "nagyszerü müsort" akarnak elöadni, miközben szemmel láthatóan azon jár az eszük, hogy számolják a lépéseket, meg görcsösen koncentrálnak arra, hogy mi is jön ezután következö lépésként - az kimondottan nevetséges és kínos.
2015. júl. 20. 13:06
7/11 anonim válasza:
nekem tetszik, viszont és nekem még az esküvőtől is herótom van
2015. júl. 20. 14:04
8/11 anonim válasza:
Röviden és tömören:
Azzal
Kezdődik
MINDEN.
2015. júl. 21. 17:14
9/11 A kérdező kommentje:
Tudok 1 tánciskolát mi náluk vettünk magánórát tegnap!!! Nagyon szuper volt!! 1 dupla óra alatt kész lett a koreográfia. Nem kellett tanfolyamra járnieg ilyenek.... a tanárnő kedves volt .... csak mi voltunk ott nem bámult 18 versenytáncos mint máshol.... Followmetse privátban ha kell vkinek leírom a számukat... followmetse@gmail.com
2015. júl. 22. 08:34
10/11 anonim válasza:
Mennyi idióta barom. Bújjatok egy barlangba és ki se gyertek nyomkodjátok a telefonotokat meg a facebookot.
Kérdező, nagyon helyes hogy tanultak valami szépet a nyitótáncra, biztos jó lesz, hajrá. Multkor voltam egy lagziban ott a pár csak elbiceget egy számra, irtó kinos volt, mindenki várta mikor mutatnak valamit, de semmi. 26F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!