Miért keresnek ott is problémát, ahol nincs?
Úgy gondolom, teljesen normális család vagyunk. 3 gyerekünk van, boldogok vagyunk együtt. Tényleg semmi kirívó nincs az életünkben. Se túl gazdagok, se túl szegények nem vagyunk, mindenki egészséges, a házasságunkkal is minden rendben.
A héten napközis táborban van a legnagyobb gyerkőc, és reggel én vittem egyedül, addig a két kicsi az anyósoméknál volt, mert amúgy is mentem volna hozzájuk segíteni, hát gondoltam akkor van pár percem legalább a naggyal kettesben lenni kicsit.
Ottfelejtettük az úszószemüveget a nagyiéknál (pár percre laknak az uszodától), ezért gyorsan visszafutottam vele, amikor észrevettem. 4 anyuka beszélgetett az öltözőnél rólam. Nem tudták, hogy ott vagyok, és teljesen ledöbbentem, hogy miket beszélnek rólam. Szerintük biztos nem olyan idilli a házasságunk, mint ahogy látszik, tuti megcsal a férjem (???), meg a gyerekek is túl jól neveltek (mondjuk én ezt nem így látom, szerintem teljesen átlagos kölykök), tuti otthon agyba-főbe verem őket.
Teljesen le vagyok döbbenve. Nem kérkedünk semmivel (nem is nagyon van mivel, jól élünk, de azért gazdagok nem vagyunk), a gyerekek is teljesen normálisak, vidámak, jókedvűek. Nem értem honnan szedik ezeket a dolgokat velünk kapcsolatban. Tudom, nem kéne ezzel foglalkoznom, de nagyon bánt, hogy ennyire rosszakat feltételeznek rólunk.
Miért gondolnak oda is problémát, ahol nincsen?
Nekik nyilván nem ilyen az életük, ezért az a természetes, hogy nincs ideális házasság és család. Tehát nálatok biztosan valami gond van, csak nem mutatod.
Szerintem sem kell ilyenekkel foglalkozni, bár azt elhiszem, hogy bánt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!