Elkuldtem a parom. Jol tettem? Kisfiunk szuletese utan egy
hettel a parom teljesen megvaltozott. Kezedett
tiszteletlenul beszelni velem, egyik nap az volt a baja,
hogy tul sokat foglalkozom a babaval, masnap meg, hogy
gyakorlatilag nagymama rendezi.
Figyelt kérdés
A babaval ha leultunk melle ebedkor kerte vigyem el mert utalja, hogy folyik a nyala. Nagyon ugyes a kicsi sokat gugyog folyamatosan. Egyik nap a kollegajanal voltunk akinek egy eves is elmult a kisfia de csendes kisfiu, persze a mienk ott is gugyogott folyamatosan. Masnap azzal jott, hogy hiaba olyan ugyes a kisfiunk 2 eves korara ugyse lesz olyan okos mint a masik baba.Annak ellenere, hogy csaszarmetszessel szultem, igyekeztem, nagyszuloi segitseggel igaz, megoldani, hogy az azelott megszokott kis eletunk siman menjen tovabb, legyen kis idonk egymasra, rendezett lakas, meleg ebed stb. Ennek ellenere folyamatosan kritizalt, hogy nincs mit enni, rendetlenseg van stb. Nem segitett semmit otthon, a babaval se foglalkozott es alladoan a kollegajanal voltak akinel jokat lehetett iszogatni. Probaltam vele beszelni megigert mindent es megsem valtozott. Aztan 2 hete megtudtam, hogy kolcsonadta a penzt a kollegajanak amit a kisfiunknak tettunk felre havi koltsegre. Alapjaban csendes es nyugodt ember vagyok de akkor elborult az agyam es kipakoltam.
jol tetted, de vissza ne fogadd!!! ez az ember nem szereti ezt a gyereket... :( ez a baj...nem a kaja..nem a rend. szimplán csak megbánta ezt az egész "babázást".
2015. júl. 19. 21:43
12/17 anonim válasza:
Nem tetted jól.
Valószínűleg jócskán hátraszorult a baba mögött, és ezt nem mindenki viseli olyan jól. Egy kicsit féltékeny lehetett rá, ennyi az egész.
Ha tudta volna, hogy a szüléssel annyi változik, hogy szívedben ezentúl ketten laknak, valószínűleg nem lép fel ez a probléma.
2015. júl. 20. 00:41
13/17 anonim válasza:
Nem ismerem a körülményeket, de ha mondjuk egész nap stresszes melója van, éjjel meg egy csecsemő ordít folyamatosan, attól az ember lehet kimerült és ingerült. Szóval lehet, hogy alapjáraton nem ilyen lenne a gyerek egész kiskorában. Ha őszintén elnézést kér és megbeszélitek, akkor szerintem fogadd vissza.
2015. júl. 20. 02:46
14/17 anonim válasza:
Masnap azzal jott, hogy hiaba olyan ugyes a kisfiunk 2 eves korara ugyse lesz olyan okos mint a masik baba.
Ebből a mondatból kiindulva.. jól tetted. Ez egy bunkó.. a saját gyerekét így leértéekli már most? Mi lenne később?
A babaval ha leultunk melle ebedkor kerte vigyem el mert utalja, hogy folyik a nyala.
Erre no comment..
Az utolsó csepp pedig ez, hogy odaadta a pénzt másnak, amit a SAJÁT fiára kellett volna költeni? Írták előttem páran, hogy "biztos háttérbe volt szoruva és nehezen viselte", meg a szoksáos baromságok.
Kérdező, teljesen jól tetted! Ne legyen rossz érzésed- némelyik ember a saját háziállatára többet figyel és költ, mint a te férjed a saját kisfiára.
2015. júl. 20. 08:18
15/17 anonim válasza:
Túlreagáltad, nem évek teltek el hanem hetek. Most ott vagy a gyerekkel egyedül, pénz nélkül. Ha már ennyire nincs közöttetek kommunikáció, akkor minek kellett szülni? Újabb gyerek nőhet fel normális család nélkül.
2015. júl. 20. 10:46
16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos az utolso 3 honapban o a fizetesebol nem adott nekunk semmit. Jobban mondva ideadott egy bizonyos osszeget majd egy het mulva elkoltotte. Igy, hogy elment tobb marad a babara az en keresetembol. Talan annak a kommentelonek van igaza aki szerint nem nott fel az apaszerephez. Jelzem 35 eves akkor mikor fog?
2015. júl. 20. 12:12
17/17 anonim válasza:
"A babaval ha leultunk melle ebedkor kerte vigyem el mert utalja, hogy folyik a nyala."
Hogy mi?! Nem az ove talan a gyerek?! Hogy a biologia hogy engedhet letezni egyedeket ennyire nulla szuloi osztonnel..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!