Okozhat gondot egy házasságban ha az egyik fél jóval többet keres, mint a másik?
Kezdetben kb ugyanannyi volt a fizetés, most többszörös a különbség. Így növekszik az életszínvonal, de az csak az egyik félnek köszönhető.
Szerintetek ez így működhet hosszú távon?
Le sem írom, mekkora a különbség a gyes és a férjem fizuja között. Nálunk az az álláspont, hogy a legfontosabb feladatom a gyerek, így nem nyaggat azzal, hogy dolgozzak, és hogy miért csak ennyit "keresek". Bevallom, engem azért zavar. Nálunk még kell 2-3 év, amíg teljesen megalapozzuk az egzisztenciánkat, és nekem pont ez az időszak esik ki. Néha olyan érzésem van, mintha én nem tennék hozzá semmit a közöshöz, ami persze nem igaz, mert én viszont rengeteget dolgoztam azért, hogy így nézzen ki a házunk.
Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy működni fog hosszú távon a dolog, mert vagy megtanulom elengedni ezt a pénzzel kapcsolatos frusztrációmat, vagy ha nagyobbak lesznek a gyerekek, én is belevágok a karrierépítésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!