Mit szólnátok ha a párotok dühében azt mondaná, hogy összepakolja a cuccát? Mennyire vennétek komolyan, ha az ilyen szöveg nem jellemző rá?
Hát, én a páromból ezt csak olyan helyzetben nézném ki, hogy cseszegetem, hogy megint mindent szanaszét hagyott, és akkor hozzám vágja, h "jól van, bmeg, összepakolok". De ha valóban azzal fenyegetne, hogy elköltözik, segítenék neki pakolni. Ha visszakozna, hogy ő valójában nem is gondolta komolyan, akkor közölném vele, hogy ez volt az első és utolsó, hogy ilyennel fenyeget, legközelebb tényleg mehet. Ha nem visszakozna, akkor nyugodtan mehet.
Egyszer volt egy pasim, aki egy vitánál szakítással fenyegetőzött, pedig ő kezdett el hisztizni, mint valami 5 éves, amikor mertem szólni, hogy talán néha elmehetnénk sétálni, mert unom az otthon ülést. Neki is megmondtam, hogy több ilyet nem tűrök, és a következőnél ki is dobtam, hiába magyarázta, hogy csak dühében mondta. Én egy döbbenetesen mocskos szájú és bunkó ember vagyok, ha bajom van, de ilyet soha nem mondanék, ha nem gondolnám komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!