Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi feladata van egy nőnek...

Mennyi feladata van egy nőnek a gyerek körül, ha összeköltözik egy gyerekes férfival?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy pl a gyerek korán kel, a nő szeret sokáig aludni, akkor normális hogy a férfi kel a gyerekhez, reggelizteti aztán játszanak a gyerekszobában/udvaron amíg a nő nem kel fel?

Ha a gyerek kiborítja az ételt (véletlenül), kilocsolja a fürdővizet, a férfi takarít utána. A játékokat is ő pakolja el a gyerekkel.

2015. júl. 14. 11:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
A kérdező itt az apuka, úgy gondolom. Szerintem a nőnek a gyereket ugyanúgy kellene gondozni, mintha a sajátja lenne. De persze ha egy anyuka szeret sokáig aludni és apuka hajlandó addig a gyerekkel lenni, akkor ez egy saját gyereknél is teljesen elfogadható dolog. Én soha nem viszonyultam másképp a férjem gyerekéhez, mint a sajátjaimhoz, nálunk az egész család, nagymamák is ugyanúgy kezelik, mint a saját vérszerinti gyerekeket.
2015. júl. 14. 12:53
 12/20 A kérdező kommentje:

A fürdővíz csak egy példa, de mivel apuka van ott a gyerekkel, ő fürdeti, ezért ő törli fel és nem szól a nőnek hogy tegye meg ő.

Ha mégis a nő van ott olyankor akkor nyilván ő törli fel.

2015. júl. 14. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
27%

A 9-es komment teljesen másról szól, mint a kiírt kérdés... kérdező, legközelebb jobb lenne, ha már a kérdéshez csatolnád a tényleges körülményeket.

Ez így szerintem tök normális, ha mindenkinek megfelel. (Amúgy szerintem a nő gyereke esetén is be kell segíteni apukának, hiszen abban a helyzetben ő a férfi, az "apafigura" a családban.)

2015. júl. 14. 12:58
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

Hát nekem kicsit fura.

Ha a nő abszolút nem akar részt venni a gyerekkel kapcsolatos dolgokban akkor a programokra se menjen.

Egy kapcsolat jóban/rosszban elven alapul, nem úgy működik hogy csak móka/kacagás esetén vagyok ott. Azért kicsit álságos, hogy csak akkor érdekel a gyerek, ha strandra vagy moziba kell menni, de ha este mesét olvasni/fürdetni akkor már nem.

2015. júl. 14. 13:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális. Miért ne lenne az?

Kötelező a nőnek kell korán és pakolgatni?

Elárulom, ha közös lenne a gyerek, akkor is simán kelhet fel e férj és reggeliztethet.

Te vagy az ugye, aki nem bírta megemészteni, hogy a nő nem nevelte a férje megcsalásból származó gyerekét.

2015. júl. 14. 16:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
embere válogatja. én nem kelek fel, mert sokáig szeretek aludni, de amúgy töltünk együtt időt. feltakarítani amúgy is fel szokta takarítani mindenki a saját lakásában a kiömlött vizet meg ilyeneket, persze, hogy én is. fürdetni az apja szokta, mert előttem szégyenlős :)
2015. júl. 14. 16:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

#12:

Mi ezzel a gond? Ha a nő fürdet akkor ő szól a férjnek, hogy törölje fel a vizet?

2015. júl. 14. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Normális ez így, ha közös gyerkőc lenne akkor is közösen oldanátok meg körülötte a dolgokat nem? Gondolom akkor is felmos a párod ha nincs ott a gyerkőc, az csinálja ki ráér. Normális esetben nincs az, hogy a reggeliztetést pl csak a nő csinálhatja, mert az női munka.
2015. júl. 15. 10:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez már megint valami értelmes hímsoviniszta kérdés.
2015. júl. 15. 10:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jó nevelőanya olyan, mintha igazi lenne, csak lazábban.
2019. jan. 8. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!