Mennyi feladata van egy nőnek a gyerek körül, ha összeköltözik egy gyerekes férfival?
Úgy értem, hogy pl a gyerek korán kel, a nő szeret sokáig aludni, akkor normális hogy a férfi kel a gyerekhez, reggelizteti aztán játszanak a gyerekszobában/udvaron amíg a nő nem kel fel?
Ha a gyerek kiborítja az ételt (véletlenül), kilocsolja a fürdővizet, a férfi takarít utána. A játékokat is ő pakolja el a gyerekkel.
A fürdővíz csak egy példa, de mivel apuka van ott a gyerekkel, ő fürdeti, ezért ő törli fel és nem szól a nőnek hogy tegye meg ő.
Ha mégis a nő van ott olyankor akkor nyilván ő törli fel.
A 9-es komment teljesen másról szól, mint a kiírt kérdés... kérdező, legközelebb jobb lenne, ha már a kérdéshez csatolnád a tényleges körülményeket.
Ez így szerintem tök normális, ha mindenkinek megfelel. (Amúgy szerintem a nő gyereke esetén is be kell segíteni apukának, hiszen abban a helyzetben ő a férfi, az "apafigura" a családban.)
Hát nekem kicsit fura.
Ha a nő abszolút nem akar részt venni a gyerekkel kapcsolatos dolgokban akkor a programokra se menjen.
Egy kapcsolat jóban/rosszban elven alapul, nem úgy működik hogy csak móka/kacagás esetén vagyok ott. Azért kicsit álságos, hogy csak akkor érdekel a gyerek, ha strandra vagy moziba kell menni, de ha este mesét olvasni/fürdetni akkor már nem.
Igen, normális. Miért ne lenne az?
Kötelező a nőnek kell korán és pakolgatni?
Elárulom, ha közös lenne a gyerek, akkor is simán kelhet fel e férj és reggeliztethet.
Te vagy az ugye, aki nem bírta megemészteni, hogy a nő nem nevelte a férje megcsalásból származó gyerekét.
#12:
Mi ezzel a gond? Ha a nő fürdet akkor ő szól a férjnek, hogy törölje fel a vizet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!