Ha a férj képes dühében valamit összetörni (pl szekrény, tükör), úgy, hogy kárt tesz magában (eltöri a kezét), akkor szerintetek a feleségére is kezet emel előbb-utóbb?
Eddig NEM volt példa arra, hogy a feleségét megütötte volna, vagy akárcsak keményebben ért volna hozzá, vagy bármi ilyesmi.
Mit gondoltok erről?
Nekem nagyon furcsa, hogy ennyien élnek ilyen primitív dühkezelési technikákkal, hogy rugdossák a falat, mint a retardáltak.
Nő vagyok, egyszer történt meg, hogy annyira dühös lettem, hogy nem mértem fel, milyen erősen ütök, kb. filmszakadás volt, és szétvertem egy üvegajtót.
Miután összevarrtak a sebészeten, az volt az első, hogy felhívtam a kerületi ideggondozót, és elkezdtem terápiára járni. Bevillant az agresszív apám képe, meg hogy bánthattam volna embereket, akiket szeretek. Jó, mondjuk annyira vagyok erős, hogy egy 10 éves komoly vetélytársam lehetne, de soha nem akarok olyan ember lenni - vagy olyan emberrel együtt élni - , aki rugdossa a bútorokat, meg dobálózik.
Hát, ha ez rendszeresen előfordul nála, akkor nem valószínű. Szerintem tudja mit üssön, ha ideges.
Viszont valamit kellene kezdeni vele, mert nem csak a másra való veszélyesség veszélyes, hanem az önveszélyesség is.
(Ejj, de veszélyesen soxor írtam egy mondatban a "veszélyes"-t.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!